Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Soğuk Kesmaşı

Soğuk Kesmaşı
0
34

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
soguk-kesmasi.jpg

Soğuk Kesmaşı Tanımı İçin Gereçler

  • 2,5 çorba tabağı yeşil mercimek
  • Mercimeğin üstünü kapatacak kadar su + ekstra 2 su bardağı
  • Bir avuç  çubuk makarna ya da 1 çorba tabağı erişte
  • 6 çorba tabağı yoğurt
  •  1 çay kaşığı tuz
  • 2 çay kaşığı  nane
  • 1 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 diş sarımsak

Soğuk Kesmaşı Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Mercimeği ve suyu bir tencereye ek et ve kaynamasını bekleyin.
  2. Yumuşak oluncaya dek kaynatın.
  3. 1 avuç makarnayı 5-7 dakika mercimek ile kaynatın
  4. Akabinde süz ve borcama al soğutun.
  5. Tencere yoğurt koyup çatal ile çırpın (cıvık olsun).
  6. Kesmaşını yoğurt tenceresine koyun.
  7. 2 dakika nane ve zeytinyağını kavurun ve 15 dakika boyunca naneyi soğutun.
  8. Soğuduktan sonra kesmaşına ekle ve sarımsak ekleyin
  9. Yaz günlerinde soğuk soğuk yenilen enfes bir çorba.
 
858,505Konular
982,672Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt