Soğuk Meze Tanımı İçin Materyaller
- 3 adet taze kabak
- 3 adet havuç
- 2 yemek kaşığı süzme yoğurt
- 2 yemek kaşığı mayonez
- 1 tutam dere otu
- Tuz
- Tereyağı
- Sıvı yağ
Soğuk Meze Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Kabak ve havucu rendeliyoruz tavaya yağları koyup rendelenmiş havuç ve kabağı soteliyoruz.
- Çok fazla öldürmeden tuzunu ek edip soğumaya bırakıyoruz.
- İçerisine mayonez süzme yoğurt ekleyip hoş karıştırıyoruz.
- En son ince kıyılmış dereotunu ek edip tekrar karıştırıp servis yapıyoruz afiyet olsun.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.