nicebayan
FD Üye
- Katılım
- Ara 24, 2016
- Mesajlar
- 94,678
- Etkileşim
- 2
- Puan
- 38
- Yaş
- 36
- Web sitesi
- nicebayan.com
- F-D Coin
- 90
Soğuktan meydana gelen bu problem ufak ve kırmızı bir lekeyle kendini gösterir, zamanla morumsu bir renk alır İlerleyen zamanda ise en ince ayrıntısına kadar yaraya dönüşür
Vücuttaki maden tuzlarının eksilmesi sonucunda veya kılcal damarlardaki kan dolaşımının yavaşlığı vücudu bu lekelere daha yatkın bir ülkü getirmektedir
Soğuk havalarda mümkün olabildiğince vücudu koru*makta üstünlük vardır Soğuğun temas halinde olduğu eller ve baş korunmalıdır Vücudu sıkı sarıp ta kan dolaşımı*nı engelleyecek giysilerden kaçınmak gerekir
Soğukla direkt bağlantı eden burun, kulak gibi bölgele*re koruyucu kremde sürülebilir Lakin kışın olabildiğince A ve D vitamini yüksek besinler tüketilmelidir
Kullanılan malzemeler:
Çilek
Adaçayı
Isırgan
Civan kakül
Ardıç yemişi
Yabani portakal ağacı
Su
Hazırlanışı:
bir tutam yabani portakal ağacı üç tane ardıç yemişi ve geri kalan malzemelerden iki tutam alınarak bir vahşi konur Yeteri değin su eklenerek kaynatılır Soğutulduk*tan daha sonra çay bardağı ile içilir
Kullanılan malzemeler:
Fesleğen
Su
Hazırlanışı:
Fesleğen yaprakları alınarak bir barbar konur Yeteri değin su eklenerek kaynatılır Soğutulduktan sora bir bez yardımı yaralara sürülür
Vücuttaki maden tuzlarının eksilmesi sonucunda veya kılcal damarlardaki kan dolaşımının yavaşlığı vücudu bu lekelere daha yatkın bir ülkü getirmektedir
Soğuk havalarda mümkün olabildiğince vücudu koru*makta üstünlük vardır Soğuğun temas halinde olduğu eller ve baş korunmalıdır Vücudu sıkı sarıp ta kan dolaşımı*nı engelleyecek giysilerden kaçınmak gerekir
Soğukla direkt bağlantı eden burun, kulak gibi bölgele*re koruyucu kremde sürülebilir Lakin kışın olabildiğince A ve D vitamini yüksek besinler tüketilmelidir
Kullanılan malzemeler:
Çilek
Adaçayı
Isırgan
Civan kakül
Ardıç yemişi
Yabani portakal ağacı
Su
Hazırlanışı:
bir tutam yabani portakal ağacı üç tane ardıç yemişi ve geri kalan malzemelerden iki tutam alınarak bir vahşi konur Yeteri değin su eklenerek kaynatılır Soğutulduk*tan daha sonra çay bardağı ile içilir
Kullanılan malzemeler:
Fesleğen
Su
Hazırlanışı:
Fesleğen yaprakları alınarak bir barbar konur Yeteri değin su eklenerek kaynatılır Soğutulduktan sora bir bez yardımı yaralara sürülür