Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Solucan Nedir

Solucan Nedir
0
120

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Solucan Ne demek,
Solucan Nedir Anlamı
solucanlar hakkında bilgi

Solucan kullanıcı etkileşimi olmaksızın yayılan bilgisayar kodudur
Solucanların coğu acıldıklarında bilgisayarı etkileyen e‑posta ekleri olarak başlarlar Solucan, bulaştığı bilgisayarda e‑posta adreslerini iceren adres defterleri veya gecici web sayfaları gibi dosyaları tarar Solucan, viruslu e‑posta gondermek icin adreslerden yararlanır ve genellikle bunu izleyen e‑posta iletilerinde Kimdenbolumundeki adresleri tanıdığınız birinden gelen iletiler gibi gorunecek şekilde taklit eder (veya sahtecilik yapar) Solucanlar daha sonra e‑posta, ağlar veya işletim sistemindeki acıklar yoluyla otomatik olarak yayılırlar ve nedeni oğrenilinceye kadar bu sistemleri kullanırlar Solucanlar, bilgisayarlar icin her zaman yıkıcı olmamakla birlikte, bilgisayarda ve ağda performans ve kararlılık sorunlarına neden olurlar

Similar threads

Bilgisayar virüsleriyle solucanlar arasındaki önemli bir ayrım, virüslerin çalışması, zarara neden olması ve diğer yürütülebilir dosyalara veya belgelere bulaşması için aktif bir ana program ya da halihazırda virüs bulaşmış ve aktif bir işletim sistemi gerekirken solucanların kendisini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
188
Zararlı Yazılım Nedir? Zararlı yazılımlar, kullanıcıların isteğinin dışında gelişen olaylar sonucunda bilgisayarları etkileyerek önemli bilgilerin, dosyaların çalınmasını; bilgisayarların kontrollerinin sağlanmasını, verilerin silinmesini, şifrelenmesini ve değiştirilmesini sağlamak amacıyla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
195
Dikkatsizlik edilen tropikal hastalıklar (NTD’ler), tropikal ya da nadir de olsa daha aşağı tropikal bölgelere has olan fakirleşmiş toplulukları etkileyen önlenmesi ya da kontrolü şiddet olan fazla farklı alanlara yönlendirilmiş enfeksiyonlardır Bu hastalıkların görüldüğü yerler, yaygın olarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Rootkit Nedir? Bu sözcüğün açılımı ‘Kök kullanıcı takımı’ şeklindedir. Root sözcüğü, yerleştiği işletim sistemlerindeki yönetici hesabını ele almaktadır. Kit sözcüğü ise bu işlemi uygulayan yazılım bileşenini anlatmaktadır. Rootkit, bilgisayarın işletim sistemine sızan ve casusların bilgisayarı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
858,496Konular
981,669Mesajlar
29,742Kullanıcılar
yakshaSon üye
Üst Alt