iltasyazilim
FD Üye
Somon Balığı Çorbası Tarifi İçin Malzemeler
*1 tane küçük soğan
*1 tane kırmızı biber
*1 dilim somon balığının yarısı
*1 tane patates yada 2 tatlı kaşığı pirinç
*1 tatlı kaşığı zeytinyağ
Somon Balığı Çorbası Tarifi Yapılışı Somon balığını önce suda haşlıyorum Sonra parçayı çıkartıp suyunu süzgeçten geçiriyorum Balık suyuna diğer malzemeleri koyup pişmesini bekliyorum Somon balığını ellerimle tiftikleyip içindende kılçıklarını alıyorum Pişmesine yakın balıkları yemeğin içine atıyorum Bir iki dakika bekletip yemeğin altını kapatıyorum Üzerine zeytinyağını ekliyorum Sonra da isterseniz ezin yada blender dan geçirip bebişinize verin Afiyet olsun
*1 tane küçük soğan
*1 tane kırmızı biber
*1 dilim somon balığının yarısı
*1 tane patates yada 2 tatlı kaşığı pirinç
*1 tatlı kaşığı zeytinyağ
Somon Balığı Çorbası Tarifi Yapılışı Somon balığını önce suda haşlıyorum Sonra parçayı çıkartıp suyunu süzgeçten geçiriyorum Balık suyuna diğer malzemeleri koyup pişmesini bekliyorum Somon balığını ellerimle tiftikleyip içindende kılçıklarını alıyorum Pişmesine yakın balıkları yemeğin içine atıyorum Bir iki dakika bekletip yemeğin altını kapatıyorum Üzerine zeytinyağını ekliyorum Sonra da isterseniz ezin yada blender dan geçirip bebişinize verin Afiyet olsun
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.