Somon Balıklı Ispanaklı Makarna Tanımı İçin Malzemeler
- ️300 gram makarna
- ️250 gram somon
- ️2 adet soğan
- ️2 diş sarımsak
- ️250 gram ıspanak
- ️150ml krema
- ️2 tatlı kaşığı vegeta ya da tuz
- ️100 gram parmesan
- ️3/4 (bir yarım+bir çeyrek) bardak suda eritilmiş 1 tatlı kaşığı nişasta karışımı
Somon Balıklı Ispanaklı Makarna Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Kaynayan suya makarnayı koyun.
- Bir tavada soğan ve sarımsağı kavurun.
- Somonu ekleyip birlikte soteleyin.
- Krema ve parmesanı ekleyin.
- Tuzla tatlandırın.
- Krema ve nişasta karışımını ekleyin.
- Pişmiş makarnayı tavanın içine yerleştirin ve kısık ateşte 5 dakika pişirin.