Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Son Destan Oyna Kayıt Hile İnsan Golge Avcı Hack Para Topla Pazar Premium Karakter

Son Destan Oyna Kayıt Hile İnsan Golge Avcı Hack Para Topla Pazar Premium Karakter
0
69

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Oncelikle başlığı googleden ilgi cekmek icin uzattım Kısacası TAG koydum Son Destan en iyi Free4Play oyunu secilmiştir yeni olmasına vağmen butun serverleri dolu gormekteyiz En iyi loncası D3m0nS loncası dır

Hemen konuya gireyim
Karakterlerle başlamak istiyorum

Golge (Benim tavsiyem)

Irk Ozellikleri

Doğu Asmara İmparatorluğundan cıkan bir ırk Bunlar, kıtanın dış bolgelerinde yaşayan, diğer ırklardan cok farklı benzersiz bir kulture sahip varlıklardır İnsanlarla ilişkileri gecmişte duşmanca olsa da, İmparatorluğun arabuluculuk cabalarının bir sonucu olarak bazı kabileler son zamanlarda Asmaralılar ile dost olmuştur Genel olarak olaylara karşı kayıtsızlardır ve oldukca karamsar bir yapıları vardır Tenleri mavi renktedir ve vucutları incedir

Kanlarında nesilden nesle aktarılan eşsiz bir sihir gucunun bulunduğu gururlu kişilerdir

Irk ozellikleri

Kara Hancer Erkek
Kara Buyucu Bayan

Kara Hancer Sıralamaları

Kara Hancer
Kara Olum
Kara Şovalye
Kara Katil
Kara Vampir
Kara Katliam
Karanlık Getiren (En İyi)

Kara Buyucu Sıralamaları

Kara Buyucu
Kara Ulak
Kara Leydi
Savaş Habercisi
Gumuş Lider
Kan Cadısı
Ay Cadısı (En İyi)

İnsan

Irk Ozellikleri

Asmaradaki egemen ırk Diğer ırklara gore fiziksel olarak daha zayıf olsalar da, ilişki kurma ve diplomasi alanındaki ustun yetenekleri ve eşsiz ureme hızları nedeniyle Asmaranın egemen ırkıdır Tenleri kırmızıdır ve ortalama bir yapıya sahiptirler Volantelerden daha az yaratıcıdırlar ancak olağanustu bir uyum sağlama yetenekleri vardır

Kulturleri ve dilleri cok ceşitlidir

DemirKıran(Erkek)
Gumuş Kılıc
Gumuş Mızrak
Altın Işık
Kıyamet Kılıcı
Kutsanmış Işık
Altın Mızrak (En İyi)

Paladin(Kadın)
Gumuş Kalkan
Ak şovalye
Altın Gardiyan
Altın Işık Şovalyesi
Mabed Şovalyesi (En İyi)

Seroine

Irk Ozellikleri

İnsanlarla uzun suredir etkileşimde olan cok guzel ve yarı saf bir ırk

Doğa ile iletişim kurabilme yetenekleri kendilerini dikkate alınması gereken bir guc haline getirir Ancak, huzur ve dengeye bağlılıkları ve masum doğaları, kıtanın tarihinde etkin bir rol oynamalarını onler

Doğal dış gorunuşleri barışcı bir yaşam stilini destekler

Gizli Avcı (Kadın)
Gizli Yay
Gizli Kolcu
Gizli Ok
Kudretli Avcı
Gizli Goz
Golge Kovalayan (En İyi)

Akruh (Kadın)
Ak Buyucu
Şifacı Ruh
Savaşan Ruh
Bilge Ruh
Ruhban
Kahin (En İyi)

Oyunun Başlangıcı

Oyunu başlatmak icin masaustundeki başlatma simgesini cift
Guncelleştirme tamamlandıktan sonra, oturum acma ekranını yuklemek icin Başlat duğmesini tıkla

Oyunda oturum acmak icin doğru hesap adını ve parolasını gir

İstediğin bir karakter sınıfını sec

Karakterin başı, sac stili ve sac rengini ozelleştirerek karakter oluşturma işlemini tamamla

Eğitime gitmek icin Başlat duğmesini tıkla

※ Eğitimi atlamak istiyorsan, iptal duğmesini tıkla
Oyun dunyasına hemen bağlanırsın

Hazırlayan ßattleNova (Ben)

858,506Konular
983,095Mesajlar
33,116Kullanıcılar
TrsweozZSon üye
Üst Alt