Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

soru: burada birşeyi nasıl paylaşırım

soru: burada birşeyi nasıl paylaşırım

Similar threads

facebookta grup kurunca nasıl paylaşım yapılır Facebook grubunuza video paylaşamı iki şekilde olur; 1 kopyaladığınız video linkini Grubunuzun ana sayfasında yer alan bağlantı imlecine tıklayarak oraya yapıştırıp duvara göndermeniz 2 seçenek ise, bilgisayaranız da yer alan bir videoyu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Gastronomi muharriri Vedat Milor, Twitter hesabından yaklaşık beş bin kişinin katıldığı bir anket yaptı. Ankette, 'Sizce lider adayı nasıl seçilmeli?' sorusu yer aldı. Milor, "Önemli bir memleket sıkıntısı. Bence herkesin fikir beyan edebileceği bir konu" diyerek anketin sorularını paylaştı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
formspringme komik sorular formspringme için sorular formspringme soruları en gülünç sorular formspringme bugüne dek kaç sevgilin oldu? +saymıyorum bereketi kaçıyor canım + hocam ben yurtdışında yaşıyorum acaba sms ile vekaleten kurban kestirsem olur mu? kurbanı illa bakmak dokunmak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
154
Acı Biber Ezmesi Tarifi İçin Malzemeler *Yarım kg kırmızı acı biber *2 diş sarımsak, dövülmüş *Yarım fincan sıvı yağ *2 çay kaşığı tuz *1 yemek kaşığı sirke Not:**Tarifte yeşil biber de kullanıldı, aslında bu tarif sadece kırmızı acı biberle yapılan bir çin sosudur, ama bahçemde kalan bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Horizon: Zero Dawn PC versiyonu için yeni bir söylenti daha çıktı. Geçtiğimiz hafta Rus gazeteci Anton Logvinov Horizon: Zero Dawn'ın PC'ye çıkacağını iddia etmiş ve tarih vermişti. Logvinov'a göre Horizon: Zero Dawn 2020 Şubat ayında PC'ye çıkacak. Yine Rus gazeteci Anton Logvinov'a göre...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
858,519Konular
981,189Mesajlar
31,046Kullanıcılar
bombora2222Son üye
Üst Alt