Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Soslu Elmalı Kek

Soslu Elmalı Kek

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
elmali-kek-soslu.jpg

Soslu Elmalı Kek Tarifi İçin Malzemeler

• 1 su bardağı yoğurt
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 1 paket vanilya
  • 3 yumurta
  • 2 su bardağı un
  • 1 paket kabartma tozu
  • 2 adet orta boy elma

Soslu Elmalı Kek Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. 1 su bardağı yoğurt 1 su bardağı sıvı yağ 1 su bardağı şeker ve bir paket vanilyayı ilk önce şeker eriyene kadar çırpıyoruz.
  2. Yaptığımız bu harçtan bir su bardağı ayırıp buzdolabında bekletiyoruz.
  3. Daha sonra kalan harcımızı içine 3 yumurta 2 su bardağı un 1 paket kabartma tozunu ekleyip tekrar çırpmaya devam ediyoruz. Hazırladığımız kek harcını ( 24 santimlik kalıba koydum ben) kek kalıbımıza döküyoruz.
  4. Üzerine istediğimiz şekilde dilim dediğimiz elmalarımızı yerleştiriyoruz.
  5. Önceden ısıtılmış 180 derecedeki fırınımızı kekimizi koyuyoruz. Piştiğinden emin olduktan sonra kekimizi fırından çıkarıp 2-3 dakika bekledikten sonra buzdolabına koyduğumuz sosumuzu güzelce her yerine eşit miktarlarda döküyoruz.
  6. Ben biraz çekmesini bekledikten sonra servis yaptım sizlere de afiyet olsun. ♥️♥️♥️♥️♥️????????????????????.
Soslu Elmalı Kek Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Soslu Elmalı Kek Tarifi İçin Malzemeler 2 su bardağı un3 adet yumurta1 su bardağı sıvı yağ1 su bardağı yoğurt1 su bardağı iki parmak eksik şeker1 paket vanilya1 paket kabartma tozu Üzeri için: 2 adet kabukları soyulmuş elmaKuş üzümü Soslu Elmalı Kek Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
28
Elmalı Soslu Kek Tarifi İçin Malzemeler 3 adet yumurta1 su bardağı şeker1 su bardağı yoğurt1 su bardağı sıvı yağ1 paket vanilya1 paket kabartma tozu2 su bardağı un1-2 adet elma Elmalı Soslu Kek Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Bir kaba 1 su bardağı şekeri, 1 su bardağı yoğurdu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
27
Kendinden Soslu Elmalı Pamuk Kek Tarifi İçin Malzemeler 1 su bardağı sıvı yağ ( bardak ölçüsü 200 ml )1 su bardağı şeker1 su bardağı yoğurt3 adet yumurta2 su bardağı un1 paket vanilya1 paket kabartma tozu3 tane elmaYarım çay bardağı iri çekilmiş ceviz içi( fındık içi yada bademde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
29
Elmalı Soslu Kek Tarifi İçin Malzemeler 1 su bardağı sıvı yağ1 su bardağı yoğurt1 su bardağı toz şeker4 adet yumurta2 su bardağı un2 paket kabartma tozu1 paket vanilya Üzeri için: 1 tatlı kaşığı tarçın2 adet elma2 yemek kaşığı kuş üzümüYarım su bardağı ceviz Elmalı Soslu Kek Tarifi Nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
26
Elmalı Soslu Kek Tanımı İçin Materyaller 3 adet yumurta2 adet elma (orta boy)1 su bardağı toz şeker1 su bardağı yoğurt1 su bardağı sıvı yağ1 paket vanilin1 paket kabartma tozu1,5 su bardağı un Üzeri için; Tarçın Elmalı Soslu Kek Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır 1 su bardağı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
29
858,480Konular
981,429Mesajlar
29,593Kullanıcılar
Üst Alt