Soslu Yumuşacık Et Bonfile Tanımı İçin Malzemeler
- 6 adet bonfile et
- 5 -6 adet sarımsak
- 7 adet arpacık soğan
- 4 adet domates rendesi
- 1 çorba kaşığı biber salçası
- 1 bardak su
- Baharatlar karabiber tuz kırmızıbiber kekik
Soslu Yumuşacık Et Bonfile Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Öncelikle tavamızı ısıtıyoruz ve yeterlice ısındıktan sonra gerili önlü mühürlüyoruz.
- 5 dk daha sonra yağ koyup birazdaha mühürlüyoruz ve düdüklü tenceremizde etleri diziyoruz.
- Üstüne soğan ve sarımsakları atıyoruz ve biber salçalı su ek ediyoruz ve domates rendesi ek ediyoruz ve baharatlarımızı koyuyoruz.
- Düdüklü tenceremizi kapatıp 20 dk pişiriyoruz. Afiyet olsun????????????.