Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sosu Dibinde

Sosu Dibinde
0
22

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
sosu-dibinde.jpg

Sosu Tabanında Tanımı İçin Gereçler

  • 1 tam tavuk
  • 1 adet mor soğan
  • 200 gram istiridye mantarı
  • 4 yemek kaşığı süzme yoğurt
  • 1 yemek kaşığı nar ekşisi
  • Yarım bağ maydanoz

Sosu Tabanında Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Düdüklü tencere de yahut uygun bir tencerede tavuğunuzu haşlayın ve soğumaya bırakın.
  2. Bu ortada, soğanı jülyen doğrayın. Tıpkı formda mantarınızı da uzun şerit halinde doğrayın.
  3. Süzme yoğurt içine 2 yemek kaşığı su ve 1 yemek kaşığı nar ekşisi koyarak akışkan hale getirip sosu hazırlayın.
  4. Haşlanan tavuğu elinizle kemiğinden ayırın, ve küçük kesimlere bölün.
  5. Bir tavada 3 yemek kaşığı ayçiçek yağında, soğanı, mantarı kavurun.
  6. Daha sonra tavuk ve maydanozları da ekleyin.
  7. Her iki tarafına tereyağı sürdüğünüz ekmek dilimlerini, tost makinesi yahut bir tava da kızartınız.
  8. Geniş bir tabağa, evvel sosu yayın.
  9. Üzerine 1 dilim ekmek ve onun üzerine de 1 porsiyon tavuk ve mantar soteyi koyun.Yerken, çatalınıza takılı lokmayı sosa batırarak yiyiniz.
 
858,477Konular
981,293Mesajlar
29,561Kullanıcılar
cekim04Son üye
Üst Alt