Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sosyal Medyayı Karıştıran İddia: Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk İstifa mı Etti?

Sosyal Medyayı Karıştıran İddia: Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk İstifa mı Etti?
0
43

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
s-a6bc7e55f7ecf93b7a63843a7f0407ea3e2e4abf.jpg

Son devirde sık sık tenkitlerin maksadı olan Ulusal Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ile ilgili sav gece yarısı toplumsal medyayı önemli manada karıştırdı. Bakan Selçuk'un istifa ettiği ve bu istifanın da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabul edilerek kesinleştiğine yönelik sav ses getirirken, hususla ilgili resmi bir açıklama gelmedi.

Eğitim sürecinde yaşanan zahmetler nedeniyle sık sık tenkitlerin amacı olan Ulusal Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ile ilgili gece yarısı ortaya atılan tez ise kısa müddette gündem oldu.

Sözcü gazetesi muharriri eğitim editörü Sultan Uçar’ın Twitter hesabından yaptığı paylaşım

Similar threads

Ulusal Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un istifa edeceği haberleri Ulusal Eğitim Bakanlığı tarafından yalanlandı. Bakan Selçuk'un Instagram hesabında kimi değişiklikler yaparak istifaya hazırlandığı sav edildi.  Savlara göre ''Milli Eğitim Bakanı'' ibaresini biyografisinden kaldıran Selçuk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
35
Günlerdir konuşulan istifa nihayet gerçekleşti. Ziya Selçuk, Resmi Gazete'de yayımlanan kararnameyle Ulusal Eğitim Bakanlığı misyonundan alındı. Ziya Selçuk'un istifa ettiğine yönelik argümanlar bir müddettir dillendiriliyordu. Hatta Selçuk'un bugün odasını topladığı da basına yansımıştı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
39
Ulusal Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla telafide yeni bir periyodun başladığını duyurdu. Ulusal Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, toplumsal medya hesabından yaptığı açıklamada “Telafide yeni devir başlıyor. Çocuklarımız bir sonraki yıla hazır mı? Biz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
31
Ulusal Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un 2012 yılında Twitter'da yaptığı ÖSYM paylaşımı gündem oldu. Selçuk, öğrencilerin muvaffakiyetini soru çözme müddetine nazaran belirleyen ÖSYM'yi 'kutsanmış kurum' sözleriyle eleştirmiş.   Selçuk'un Twitter'da yansılara neden olan kelam konusu paylaşımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
32
Ulusal Eğitim Bakanlığı'nın internet sitesinde, Ulusal Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un ise toplumsal medya paylaşımında "de" bağlacı ve ekini kusurlu yazmaları tenkit konusu oldu.  Ulusal Eğitim Bakanlığı “Telafide Ben de Varım” ismli yaz telafi eğitim programını duyurdu. Bakanlık, program...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
858,498Konular
982,055Mesajlar
30,042Kullanıcılar
SarrafffSon üye
Üst Alt