Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Soya Soslu Sebzeli Çin Pilavı

Soya Soslu Sebzeli Çin Pilavı
0
98

yasuo

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
75
soya-soslu-sebzeli-cin-pilavi-2.jpg

Soya Soslu Sebzeli Çin Pilavı Tanımı İçin Gereçler

• 2 su bardağı basmati pilavı
  • Sıvıyağı (tavayı gezdirin)
  • 2-3 yemek kaşığı soya sosu (renk verene kadar)
  • Tuz
  • Karabiber
  • 1 adet soğan (iri kesilmiş)
  • 1 adet havuç (uzun ince kesilecek)
  • 2 adet yumurta

Soya Soslu Sebzeli Çin Pilavı Tanımı Yapılışı

1. Basmati pilavı güzelce yıkayın, sonra kuru biçimde pişirin 2 bardak pirince 3 şu bardağı su ile pişirilir.
  2. Başta yüksek ateşte şu kaynayan kadar sonra en kısık ateşte 10dakika pişecek
  3. Sonra yumurta ve biraz soya sosu ekleyip çırpın.
  4. Sonra tavaya sıvıyağı ekleyin kızdırın akabinde yumurtaları katıp karıştırın güzelce.
  5. İçine evvel sert olan sebzeler girer mesela soğan yahut soya filizi zira onlar anca sönüyorlar4 dakika sonra basmati pilavı ekleyin ve soya sosu renk alana kadar (soya sosu yavaş yavaş ekleyin).
  6. Kavrulduktan sonra tüm zerzevatları katın tuz ve karabiber de ekleyin kavurun güzelce 3 dakika sonra bitmiştir.
  7. Çinlerin acı sosunu katabilirsiniz üzerine.
Tüm ayrıntılı görüntü için beni instagramda takibe alın.

Instagram hesabımın ismi :.

Xxgizems_kitchenxx.

Afiyet olsun ????????.

Similar threads

Sebzeli Tavuklu Çin Yemeği Tarifi İçin Malzemeler Soya soslu tavuk sebzeli için; 150 gram tavuk göğsü1 adet soğan1 adet yumurta1 diş sarımsak1 tane havuç1 tane biberYarım yeşil kabakBrokliPırasa Sosu için ; Soya sosuAcılı sosHazır olan knorr tavuk sosu kullandım ben eğer yoksa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Artan Pilavdan Çin Pilavı Tarifi İçin Malzemeler 3 su bardağı pilav (ben basmati pirinç kullandım, baldo pirinç de olur)1 adet havuç3/4 (bir yarım+bir çeyrek) su bardağı dondurulmuş bezelye3 adet yumurta3 yemek kaşığı zeytinyağı1/2 (yarım) yemek kaşığı susam yağı (tercihe bağlı)3 yemek kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
23
Soya Soslu Sebzeli Erişte Tarifi Resimli Soya Soslu Sebzeli Erişte Tarifi Soya Soslu Sebzeli Erişte Malzemeler 1 paket erişte 1 adet orta boy havuc 1 adet orta boy kabak 1 adet orta boy kuru soğan 1 adet orta boy yeşil biber 1 adet orta boy kırmızı tatlı biber 8 adet taze...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
Soya Soslu Sebzeli Tavuk Tarifi İçin Malzemeler 500 g tavuk göğsü5-6 adet mantar1 adet havuç1/2 (yarım) kırmızı paprika biber1/2 (yarım) sarı paprika biber1/2 (yarım) yeşil paprika biber1 adet soğan2 diş sarımsak1/2 (yarım) çay bardağı soya sosu3 yemek kaşığı zeytinyağıKarabiber Soya Soslu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Soya Soslu Tavuklu Noodle (Çin Makarnası) Tanımı İçin Malzemeler 4 paket noodle3 adet yeşil biber2 adet kırmızı biber1 adet havuç1 adet soğan500 gram kuşbaşı tavuk budu3 yemek kaşığı soya sosuKarabiberNoodle baharatıTuzSıvı yağ Soya Soslu Tavuklu Noodle (Çin Makarnası) Tanımı Nasıl Yapılır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
858,478Konular
981,296Mesajlar
29,564Kullanıcılar
fg gvSon üye
Üst Alt