Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Söz yazarı Seyhan Girginer hayatını kaybetti...

Söz yazarı Seyhan Girginer hayatını kaybetti...
0
57

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
106
soz_yazari_seyhan_girginer_hayatini_kaybetti_1602502063_5896.jpg

Ünlü şarkıların sözlerine yazan şair Seyhan Girginer bu sabah İzmir'de hayatını kaybetti.

Bir süredir kanser ile mücadele eden Seyhan Girginer, bir haftadır yoğun bakımda tedavi görüyordu. "Gözyaşımda Saklısın Ağlayamam Ben" "Gücüme Gidiyor Böyle Yaşamak" gibi ünlü şarkıların sözlerine yazan şair Seyhan Girginer'den kötü haber geldi. 

VILTX_1602502114_0716.jpg

Türk sanat müziği sanatçısı ve yazar Onur Akay, çok sayıda ünlü şarkının söz yazarı Seyhan Girginer’in hayatını kaybettiğini duyurdu.

Akay, “Gözyaşımda Saklısın Ağlayamam Ben, Bu Bir Dilek Çeşmesi Dediler Bana, Gücüme Gidiyor Böyle Yaşamak, Öyle Özledim ki Sevgilim Seni, Sensizliğe Söylendi Bütün şarkılar ve Yağmur Gözlüm gibi dillerden düşmeyen şarkıların söz yazarı usta şair Seyhan Girginer’i, sabaha karşı kaybettik. Amansız bir hastalığa yakalanan Girginer, bir haftadır yoğun bakımda tedavi görüyordu ve maalesef yaşam mücadelesini kaybetti ama şarkıları ile hep yaşayacak. Nur içinde yatsın.” ifadelerini kullandı.

Similar threads

Aslen Elazığlı olan ve Balıkesir'in Erdek ilçesinde ikamet eden ünlü söz yazarı ve şair Suat Yığmatepe'nin, evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayata gözlerini yumduğu öğrenildi. Balıkesir Erdek'te ikamet eden ünlü söz yazarı ve şair Suat Yığmatepe, evinde kalp krizi geçirerek hayatını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Türkücü Alişan'ın kardeşi ve aynı zamanda menajeri olan Selçuk Tektaş, geçtiğimiz haftalarda Covid-19’a yakalandığı için hastanede tedavi görüyordu. 4 haftadır yoğun bakımda olan Selçuk Tektaş tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Alişan, sosyal medya hesabından cenazeye dair ayrıntılar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Şarkıcı, oyuncu, söz yazarı, yönetmen ve daha nicesi olabilirsiniz, ancak sanatçı olmak çok farklı bir olay. Bir insanın şarkıcı olması onun sanatçı olduğunu göstermez. Özellikle son yıllarda çıkan şarkılar ve bu şarkıları söyleyen kişiler bu cümlenin ne kadar doğru olduğunu ispatlıyor. Bugün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Hayatını kaleme alan Coşkun Sabah'ın Bülent Ersoy'la ilgili ortaya attığı iddia magazin dünyasında yankı uyandırdı. Sabah, "Anılar-Şimdi Gözümde Canlandılar" adlı eserinde Bülent Ersoy'un emek hırsızlığı yaptığını ileri sürdü. Bir dönem söz yazarı Ahmet Selçuk İlkan ile yaşadığı şarkı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Türkücü Alişan'ın kardeşi ve aynı zamanda menajeri olan Selçuk Tektaş, geçtiğimiz haftalarda Covid-19’a yakalandığı için hastanede tedavi görüyordu. 4 haftadır yoğun bakımda olan Selçuk Tektaş tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Ünlü türkücü Alişan’ın kardeşi Selçuk Tektaş, geçtiğimiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
858,500Konular
982,396Mesajlar
32,982Kullanıcılar
yeumedısaSon üye
Üst Alt