Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sözleşmeli öğretmenlik tercih başvuruları başladı

Sözleşmeli öğretmenlik tercih başvuruları başladı
0
57

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
95
170191.jpg

MEB'in internet sitesinde '2022 Temmuz Kontratlı Öğretmenlik Tercih Başvuruları' duyurusu yayımlandı.

Buna nazaran, kelamlı imtihan imtihandan 60 ve üstü puan alan adaylar, tercih müracaatlarını e-Devlet kullanıcı ismi ve şifreleriyle, e-Devlet sistemi üzerinden yapabilecek.

Adaylar en fazla 40 eğitim kurumunu tercih edebilecek. Bu biçimde tercihte bulunanların, tercih dışı seçenek olarak, 'Tercihlerim dışındaki eğitim kurumlarına atanmak istemiyorum', 'Tercihlerim dışındaki eğitim kurumlarına atanmak istiyorum' seçeneklerinden birinin kesinlikle işaretlemesi gerekiyor.

Adayların tercih müracaatları için sistem 31 Ağustos, saat 16.00'a kadar açık olacak, atamalar ise 1 Eylül'de gerçekleştirilecek.

Similar threads

Sözleşmeli Öğretmenlik Tercih Müracaatları Başladı. Milli Eğitim Bakanlığı‘ndan yapılan açıklamada, başvuru hakkında bilgi verildi. Sözleşmeli öğretmenlik tercih müracaatları, 31 Ağustos’a kadar e-Devlet üzerinden yapılabilecek, atamalar ise 1 Eylül’de gerçekleştirilecek. “2022 Temmuz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 20 bin öğretmen atamasıyla ilgili kontenjanlarını ve taban puanlarını geçtiğimiz aylarda açıkladı. Öğretmen olmak isteyen milyonlarca aday da geçtiğimiz Temmuz ayında kontratlı öğretmenlik imtihanına girdi ve heyecanla tercih tarihlerini beklemeye başladı. MEB...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
MalÎ Hizmetler Uzman Yardımcılığı Özel Müsabaka İmtihanı Duyurusu Kamu yönetimlerinin strateji geliştirme ünitelerinde istihdam edilmek üzere özel yarış imtihanı ile 400 malî hizmetler uzman yardımcısı alımı yapılacaktır. Genel idare kapsamındaki (düzenleyici ve denetleyici kurumlar hariç)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
15 Bin öğretmen atamasının yapılacağı tarihler için geri sayım başladı. Kelamlı imtihanının akabinde yapılan tercihlerden sonra kelamlı imtihanda 60 puan ve üzeri alan adaylar tercih yapma hakkı kazanacaklardı. 2022 yılında tercihlerini yapmasının akabinde ataması olan ve misyona başlayacak 15...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) 20 bin kontratlı öğretmen alımına ait kelamlı imtihan sonuçlarının açıklandığını duyurdu. Öğretmen adaylarının, kelamlı imtihanları 1-13 Ağustos tarihleri ortasında gerçekleşti. Sınav sonuçlarıysa işçi.meb.gov.tr ve e-Devlet üzerinden erişime açıldı.
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
858,497Konular
982,550Mesajlar
30,287Kullanıcılar
Üst Alt