Spegetti Tanımı İçin Gereçler
- 1 paket spagetti
- 2 yemek kaşığı tereyağ
- 2 yemek kaşığı mısır özü yağ
- 1 küp şeker
- 1 paket et bulyon
- Su
- 4-5 kaşık ketçap yada domates sosu
- 4 yemek kaşığı tulum peynir yada kaşar peynir
Spegetti Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Tencerede su kaynatılır.
- İçerisine bir küp şeker ve et bulyon eklenir.
- 1 yemek kaşığı tuz evlendikten sonra makarna kırılıp eklenir.
- Haşladıktan sonra suda çok az süzülür.
- Makarnayı fazla suya tutarsak lezzeti kaçabilir.
- Daha sonra tencerenin tereyağ ve yağımız eritilir.
- Süzülen makarna eklenip kısık ateşte kokusu çıkan dek kavrulur. Ve tepsiye dökülür.
- Üzerine ketçap ve peynirle süslenir. Afiyet şifa olsun.