Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Spiralimi çıkarttım acaba Hamilemiyim hamile kalmışmıyım lütfen yardım edin

Spiralimi çıkarttım acaba Hamilemiyim hamile kalmışmıyım lütfen yardım edin
0
95

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Spiralimi çıkarttım acaba Hamilemiyim gebe kalmışmıyım lütfen yardım edin Slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım 16 yasinda bir kızım var bu ay gebe kalmak icin spiralimi cikarttirdim 4 eylülde reglimbasladi bitiminde uyumlu olarak eşimle iliski yaşadık bugün evde test yaptım negatif cikti adetime 5 gün var midem 4 gündür fazla bulanıyor hamilelik oluşmamış midir?  

Similar threads

adetime 5 gün var acaba hamile miyim gebe miyim adete 5 gün kala gebelik belirtileri adetime 2 gün var hamilemiyim adetime 3 var hamilemiyim 1 hafta 5 selam, ben aranıza yeni katıldım ama yaklaşık iki aydır yazılanları peşine düşüp takip ediyorum en son adetimin ilk günü 21 ağustos ve ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Bilemedim hamilemiyim ? Yardım lütfen Merhaba arkadaşlar Günlerdir forumunuzu peşine düşüp takip ediyorum içimi rahatlatıyor ve heyecanlandırıyorsunuz Üye olup bende sormak istedim tecrübeli arkadaşlara Eşimle yeni bebek kararı aldık ve geçen adetimden daha sonra denemelere başladık 9 gün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Adetime 2 gün var acaba hamilemiyim Ya benim adetime 2 gün var adet olacak mis im gibi hissediyorum 15 gündür Goguslerim ağrıyor sertleştiler midem kaziniyor sürekli aç hissediyorum Kasiklarim da batma lar oluyor dün sıradan idrar testi yaptım negatif sizce gebe olma ihtimali m...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Hamilemiyim lütfen yardım kafam karmakarışık adetimden bir hafta önce bi lekelenme oldu 1 gün sonra geçti belimde ve kasıklarımda fazla sızı vardı hala devam ediyo adetime 6 gün vardı kan testi yaptırdım 1,61 çıktı negatiftihamilemiyimlutfenyardim5c4b6007a59a6alt :( Frown :(( şu anda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
sitede yeniyim ve korkuyorum lütfen destek edin :( merhaba ben nişanlıyım nişanlımla 21 nisan cuma sürtünme yolyla ilişkye girdik adetimin son günüydü ve biraz kanamamm oldu hiç acı hissetmedim 1 sorum kzlığm bozulmuş olabilirmi ? 2si ise adetimin son günüydü ve kuşkusuz üzerime ya da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
858,475Konular
981,230Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt