Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

spor yaralanmalarında yapılacak ilk yardım uygulamaları nelerdir

spor yaralanmalarında yapılacak ilk yardım uygulamaları nelerdir
0
152

Similar threads

Cevaplar
0
Görüntüleme
107
spor yaralanmalarında yapılacak ilk yardım uygulamaları hakkında geniş bilgi :wwwilkyardimsporyaralanmalarindayapilacakilkyardimuygulamalari40844 Forumumuzda bu konu geniş şekilde anlatılmıştır yukarıdaki linke tıklayarak koyuya ulaşabilirsiniz
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
spor yaralanmalarında yapılacak ilk yardım uygulamaları hakkında geniş data :wwwlarcomilkyarindayapilacakilkyardimuygulamalari40844 Forumumuzda bu konu geniş şekilde anlatılmıştır yukarıdaki linke tıklayarak koyuya ulaşabilirsiniz *
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
spor yaralanmalarında yapılacak ilk yardım uygulamaları spor yaralanmaları ve tedavileri Spor yaralanmalarında ilk yardım olarak en gecerli yontem “RICEdir Buda dinlenme, soğuk mobilizasyon, kompresyon, elevasyon kelimelerinin İngilizce baş harfleri alınarak oluşturulmuş bir kısaltmadır R...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
spor yaralanmalarında yapılacak ilk yardım uygulamaları spor yaralanmaları ve tedavileri Spor yaralanmalarında ilk destek olarak en geçerli usul “RICEdir Buda dinlenme, soğuk mobilizasyon, kompresyon, elevasyon kelimelerinin İngilizce baş harfleri alınarak oluşturulmuş bir kısaltmadır R...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
858,496Konular
981,633Mesajlar
29,719Kullanıcılar
Gozcuk33Son üye
Üst Alt