Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

sporuma tarafından gıda programım. herşeyi açıklıyıcam

sporuma tarafından gıda programım. herşeyi açıklıyıcam

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
ilk kez merhaba 17 yaşındayım 80 kilo 175 cm irtifa var

arkadaşlar tatil geldi 15 gün her sabah koşmaya başladım 1 saat bu 15 tatil bitince sona ericek anca hafta sonları gelelim yaptığım spora

haftanın 4 günü yüzüyorum ve 3 günü fitnesstayım aldığım bilgilere tarafından fazla artı efor harcıyormusum ve karbonhidrat protein ağırlıklı beslenmem zorunlu ama kilom var fazladan bu kiloyu vermeden karbonhidratlı besinler tüketmem ne değin sağlıklı ?
kendime bi besin programı yaptım şöyle ;

sabahleyin: süt domates peynir salatalık zeytin ( herzamanki bi verimli kahvaltı )
kahvaltıdan 12 saat sonradan kepekli galete 12 tane yada formun çubuk krakerleri

öğlen : yağsız makarna ve pilav yanına evdeki sebze yemeği yoğurt ve 2 dilim kepekli ekmek

yeniden ilerleyen saatlerde kepekli galete yada çubuk kraker

akşam : sebze yemeği yanında yoğurt ve 1 dilim kepek ekmeği ( fazla eksik yağsız makarna yada pilav olabilir )

gece de meyve tabağı hazırlayıp yemeği planlıyorum

böyle bi beslenme programıyla verim alabilir miyim ayrıca kilomu yağdan verip hemde fitnes ile kaslara hacim verebilir miyim ?

başta khrmn arkadasımızdan açıklama bekliyorum şimdiden herkese yardımları için teşekkür ederim iyi forumlar sağlıklı günler dilerim

NOT : kepekli galete yerine 1 kase yoğurtta yiyebilrim değişebilir

858,497Konular
981,950Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt