Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hp pavilion g6 1309st(4 gb ram, i3 2330M 220, 500 gb harddisk, 1gb paylaşımız ati 7450hd ekran kartı) bilgisayarıma 128gb ssd taksam yanına 500 gb hdd koyabilirmiyim ve bana hız bakımından kazançı ne olur?
Arkadşalar hp pavilion en446ea bir notebook aldım bir sorun yaşadım ve onun yerine ew776ea bir notebook gönderildi gelen bilgisayrın özellikleri her ne kadar diğerinden daha iyi gözüksede performans açısından bir türlü diğerindeki performansı alamıyorum
EN446EA
centrino 20 işlemci
1024 mb...
Arkadaşlar merhaba,
Hp pavilion g6 1065st marka laptop pc kullanıyorum benim sorunum şöyle ;
pc'mde intel hd grafik ve ati hd6470m olmak üzere iki ekran kartı var intel zaten otomatik tanıyo windows sorunsuz kullanıyorum ama ati'nin hd6470m'e ait en eskiden başlayarak en son sürümüne kadar...
Arkadaşlar merhaba,
Hp pavilion g6 1065st marka laptop pc kullanıyorum benim sorunum şöyle ;
pc'mde intel hd grafik ve ati hd6470m olmak üzere iki ekran kartı var intel zaten otomatik tanıyo windows sorunsuz kullanıyorum ama ati'nin hd6470m'e ait en eskiden başlayarak en son sürümüne kadar...
Arkadaşlar 3 notebook arasında kaldım bütçem max 2500 lira Siz olsanız hangısını alırdınız ?
Benim gönlüm Hp Envy Ultrabook'ta Ekran kartı işlemci + SSd olması hafiflik gibi özellikleriyle aklımı çeliyo sizin de fikirlerinizle birlikte bu cihazlardan birisini alıcam arkadaşlar Bu üçünü...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.