Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ßendeki şansın ..... :(

ßendeki şansın ..... :(
0
121

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Arkadaşlar geçen gün açtığım konu bu birincil olay burda başlamıştı
http:www2019comaskdoktorunuzasmaliyimhtml
Evet arkadaşlar bugün cesaretimi topladım ve kıza teklifi edicektimForumdaki arkadaşlarında yardımıyla kızı gördüm bugün dedim napıyosun falan iyiym dediBen kötüyüm dedim muhabbet açıldı işteGel biraz çıkalım dışarı geziniriz hem anlatırız dedimNeyse aşağı inerken merenlerden anlamsız bi derslik bulduk gel girelim dedimMuhabbete başladık işteTam konuya gircem artık kıza teklifi yapıcamO katın nöbetçi öğretmeni sınıfa girmezmiDedi napıyorsunuz burda durumu anlattıkSiz gelin bakim dedi ben sizi müdür yardımcısının yanında götüreyimAllah belasını versin o hocanın gittik yardımcının yanındaKızla beraber 1hafta uzaklaştırma aldıkOlayıda düzgünce anlattık bir şeyde yoktu ama nasıl bir hocadır bu nasıl bir insafKız şimdi konuşmuyor benle ne yapmalıyım arkadaşlarKaderimdemi var buİlk kız arkadaşıma teklif ederkende hoca sınıfı basmıştı ama bişey olmamıştıŞİmdi işler ilerledi ailemede nasıl dicem bilmiyorum Lütfen destek edin

858,506Konular
983,085Mesajlar
33,115Kullanıcılar
smrnr16Son üye
Üst Alt