Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam teşekkür ederim ama bendrki cihaz farklı.4 adet giriş yapılabiliyor.Url v3 mac adresi tek bir yere yazılabiliyor.Orayı anlamadım.Url nin hemen ardına mac yazıyorum fail veriyor.Nasıl yazılacağını bir türlü beceremedim
Ustalar daha öncede sormuştum.Uydu cihazımdaki stalker bölümüne link girmek istiyorum ama nasıl yazacağımı bilemiyorum.Resimde görüldüğü üzere 4 adet portal girilebiliyor.Örneğin portal 1 e link ve mac tek sıra girilmesi lazım sanırım.Örnek bir link var mı.Nasıl yazılır yardım lütfen
Bu hafta başında Çek gazeteci Pavel Dobrovsky tarafından paylaşılan bir tweet aracılığıyla, GSC Game World’ün kısmi olarak Ukrayna’dan Çek Cumhuriyeti’ne taşınacağını iddia eden bir haber ortaya çıktı. Daha sonra ise Çek internet sitesi Vortex, durumun gerçekten de böyle olduğunu ve stüdyonun...
STALKER serisinin geliştiricisi GSC Game World, STALKER 2'nin Unreal Engine 4 kullanacağını resmi olarak duyurdu. Daha önceki STALKER oyunları, stüdyonun kendi geliştirmiş olduğu X-Ray Engine motorunu kullanıyordu ve bu motor da açıkçası son derece başarılı sonuçlar veren bir motordu. Ancak...
Ukrayna menşeili oyun stüdyosu olan GSC Game World‘ün geliştirdiği Stalker 2 belirli platformlar için çıkış yapabilir. Hayatta kalma-korku türüne sahip bir FPS oyunu olan Stalker serisinin ikinci oyunu uzun süredir geliştiriliyor. İlk oyunu ile bu türü seven oyunculara oldukça güzel bir deneyim...
STALKER 2, kuşkusuz senenin en çok beklenen yapımları arasında yerini almayı başardı. Beklentilerin yüksek olduğu yapım, zorlu geliştirme süreçleri ile de dikkat çekiyor. Zira oyunla alakalı gelen son haberler, hayranların biraz olsun canını sıkacağa benziyor.
Twitter üzerinden yeni bir duyuru...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.