elektronikci
FD Üye
Starbucks Misto Cookie Tarifi İçin Malzemeler
- 90 gram tereyağı
- 1 adet yumurta
- 30 gram beyaz şeker
- 120 gram esmer şeker
- 140 gram tam buğday unu
- 1 yemek kaşığı mısır nişastası
- 1/2 (yarım) çay kaşığı karbonat
- 1/2 (yarım) çay kaşığı tuz
- 1/2 (yarım) çay kaşığı kabartma tozu
- Yarım su bardağı fındık veya ceviz
- 1 su bardağı çikolata parçacıkları
Starbucks Misto Cookie Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Tüm malzemeler oda sıcaklığında olmalı.
- Hamuru yoğurun sırası ile tereyağı şeker yumurta ilave edin.
- Kuru malzemeleri ilave edin.
- Ceviz veya fındığı iri parçalara bölün.
- En son çikolata parçacıklarını ve fındığı ilave edin ve karıştırın.
- Hamuru 1 saat (vaktiniz varsa 1 gece) buzdolabında bekletin.
- Ceviz büyüklüğünde toplar yuvarlayın içlerine birer parca bitter çikolata koyun.
- Tepsiye topları dizip elinizle düzleyin (üzerine avucunuzla bastırarak ).
- 180 derece sıcak fırında 15 dk pişirin veya üzeri çok hafif çatlayıp renk alınca çıkarın.
Starbucks Misto Cookie Tarifi Fotoğraflı Yapılışı