Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Starbucks Misto Cookie

Starbucks Misto Cookie
0
32

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
starbucks-misto-cookie.jpg

Starbucks Misto Cookie Tarifi İçin Malzemeler

• 2 adet oda sıcaklığında yumurta
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 1 su bardağı buğday nişastası
  • 2 su bardağı un
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 1 çay bardağı damla çikolata
  • 1 çay bardağı iri kıyılmış fındık
  • 1 paket kabartma tozu
  • 2 paket vanilya ( bardak 200ml kuvertür madlen kaya şeklinde olanı kullandım ben)

Starbucks Misto Cookie Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Yumurta ve şekeri beyazlayana kadar iyice çırpalım.Kurabiyenin çatlaması için önemli.
  2. 1 su bardağı sıvı yağ ,1 su bardağı nişastayı ,2 su bardağı unu ,1 çay bardağı iri kıyılmış fındık, 1 çay bardağı damla çikolatayı, 1 paket kabartma tozunu, 1 paket vanilyayı ilave edip elimizle yoğurup kulak memesi kıvamında bir hamur olacak şekilde toplar yapıp yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine yerleştirin.
  3. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında kurabiyeler kapandığında fazla kabarmadan fırından fırına değişebiliyor benim fırında 25 dak kabardılar.
  4. Fırından çıkarıp altı düz olan cam bir bardakla üzerini bastırılarak hafif şekilde yassı yapılıp tekrar fırına 10 dk pişiriyoruz, dinlenmeye bırakıyoruz soğuk servis ediyoruz afiyetler olsun.
Starbucks Misto Cookie Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

858,475Konular
981,260Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt