Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Staub’da Etli Güveç

Staub’da Etli Güveç
0
32

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
staubda-etli-guvec.jpg

Staub’da Etli Güveç Tanımı İçin Materyaller

  • 400 gram kemikli kuzu eti
  • 1 adet patlıcan
  • 1 adet soğan
  • 1 adet patates
  • 1 adet kabak
  • 1 adet köy biberi
  • 1 adet kapya biber
  • 3 diş sarımsak
  • Tuz
  • 2 çay kaşığı kekik
  • 2 çay kaşığı karabiber
  • 2 çay kaşığı pul biber
  • 2 çay kaşığı kekik
  • 2 çay kaşığı biberiye
  • 2 çay kaşığı kimyon
  • 1 çorba kaşığı domates salçası
  • 1 su bardağı su

Staub’da Etli Güveç Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Etleri tabana yerleştiriyoruz. Tüm zerzevatları soyup, iri iri doğrayıp, koyuyoruz.
  2. Üzerine tuz ve baharatları serpiyoruz ve salçalı suyu ekliyoruz.
  3. İsteğinize nazaran 1 yemek kaşığı tereyağını modül kesim üste atabiliriz.
  4. Ocağımızda orta ateşte 10 dk pişiriyoruz.
  5. Akabinde ısınmış fırında 180 derece 40 dk ve kapağını açıp, 220 derece 10 dk pişiriyoruz. Afiyet olsun.
Staub’da Etli Güveç Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,496Konular
982,189Mesajlar
30,120Kullanıcılar
JohnnySon üye
Üst Alt