Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ekİm Ayinda BaŞladi O Çok Güzel Anlar Tam Diğer Sevgİlİmİn Msn De Diğer Bİr Kiz Varken Aci Çekerkenayni İŞyerİnde ÇaliŞiyorduk Bana Bİz Olabİlİr Mİyİz Dedİ Benİmde DÜŞÜnmem Lazim Sabret Bakalim Dedİ Ben Sabredemem Dedİ Ve AkŞam KonuŞalim Dedİm KonuŞtuk Ve İlİŞkİmİz BaŞladi Ve HerŞey Çok Hizli...
Internet hata kodlari Arkadaşlar ınternetin verdiği hata numaraları ve acıklamaları aşağıdaki acıklamalıdır bu şekilde nerde hata yaptığımızı bulabiliriz İnternet bağlantısnda meydana gelebilecek problemler için hata kodlarının detaylı bilgisi aşağıdadır Aldığınız kusur numarasına göre...
Son periyodun en tanınan oyunları ortasında yer alan Valheim hileleri bir çok kullanıcı için kolaylıklar sağlamakta. Biz de bu hile kodlarını sizler için derledik!
İskandinav temalı bir hayatta kalma oyunu olan Valheim, 2 haftada 2 milyondan fazla indirilerek son vakitlerin en...
ARKADAŞLAR SHREDDER CLASSİC ADLI SATRANÇ PROGRAMIM WİN 7 İŞLETİM SİSTEMİN DE DAHA ÖNCEDEN HİÇBİR SORUN ÇIKMADAN ÇALIŞIYORDU ANCAK NE OLDU ANLAMADIM AMA AŞAĞIDAKİ HATAYI VERMEYE BAŞLADI YARDIMCI OLACAK ABİLERDEN ALLAH RAZI OLSUN SCREEN SHOT:
http:img225**************img2257397kafayyicem
not...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.