Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Su Bardağında Sütlü Tatlı

Su Bardağında Sütlü Tatlı
0
45

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
su-bardaginda-tatli.jpg

Su Bardağında Sütlü Tatlı Tanımı İçin Gereçler

  • Tabanı için konutta yaptığım kalan keki kullandım
  • Üzeri için bisküvi
Muhallebisi için;
  • 2,5 su bardağı süt
  • 1,5 yemek kaşığı şeker
  • 2 tepeleme yemek kaşığı un
Karemeli için;
  • 1 su bardağı şeker

Su Bardağında Sütlü Tatlı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Bardakların tabanı için meskende yapmış olduğum kekleri taneciklere ayırdım çatal ile bardaklara eşit biçimde ekledim.
  2. Muhallebisi için ise sütü, unu ,şekeri bir tencerede muhallebi kıvamı olana kadar pişirelim ve bardaklara yeniden eşit formda paylaştıralım.
  3. Karamelide bir tavada şeker rengini değiştirene kadar ve büsbütün eriyene kadar bekleyelim ,erimeye başlayınca biraz karıştıralım yanık kokusunu aldıktan çabucak sonra bardaklara koyalım soğuyunca çok sert oluyor.
  4. Son olarak üzeri bisküvi ezip bardaklara eşit biçimde paylaştıralım.
Not:şeker soğuduktan sonra sertleştiği için 5 ya da 6 saat bekletilmesi gerekiyor daha sonra şeker erimeye başlayıp hoş bir kıvam elde etmiş olursunuz endişelenmeyin ancak sonucu mükemmel bir lezzet 4 su bardağı çıktı????????????????.

Su Bardağında Sütlü Tatlı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,496Konular
981,668Mesajlar
29,741Kullanıcılar
babanız61Son üye
Üst Alt