Su Bardağında Sütlü Tatlı Tanımı İçin Gereçler
- Tabanı için konutta yaptığım kalan keki kullandım
- Üzeri için bisküvi
- 2,5 su bardağı süt
- 1,5 yemek kaşığı şeker
- 2 tepeleme yemek kaşığı un
- 1 su bardağı şeker
Su Bardağında Sütlü Tatlı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Bardakların tabanı için meskende yapmış olduğum kekleri taneciklere ayırdım çatal ile bardaklara eşit biçimde ekledim.
- Muhallebisi için ise sütü, unu ,şekeri bir tencerede muhallebi kıvamı olana kadar pişirelim ve bardaklara yeniden eşit formda paylaştıralım.
- Karamelide bir tavada şeker rengini değiştirene kadar ve büsbütün eriyene kadar bekleyelim ,erimeye başlayınca biraz karıştıralım yanık kokusunu aldıktan çabucak sonra bardaklara koyalım soğuyunca çok sert oluyor.
- Son olarak üzeri bisküvi ezip bardaklara eşit biçimde paylaştıralım.
Su Bardağında Sütlü Tatlı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı