Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Su Nasıl İçilmeli ?

Su Nasıl İçilmeli ?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Su Nasıl İçilir

Size ilginç bir soru gibi gelmiş olabilir suyunda içiliş şeklimi varmış diye düşünebilirsiniz muhakkak herşeyde olduğu gibi su içmeninde bir özelliği ve uyarı edilmesi gereken kayda değer noktaları vardır

Su içerken uyarı etmeniz gereken bir kaç öneri var bunlardan ilki suyu kafanıza dikerek içmenin yerine yudum yudum ağır ağır ve bilhassa hatırlatmak istiyoruzki sıhhat açısından bu fazla mühim mutlaka suyunuzu oturarak için

Bilhassa jurnal su tüketim miktarını sekiz ile on bardak değin olmalıdırYani günde içeceğiniz 2 yada 25 litre su ihtiyacınız olan suyun karşılanması için yeterlidirYeterince su içmeniz ardından kabızlık ve halsizlik gibi şikayetlerinizden kurtulacaksınız

Suyun az içilmesiinn sorun olmasına karşılık artı su içemninde sağlığınıız negatif etkiliyeceğini sakın unutmayınFazla içilen su özelliklede 5 litreden fazla içeceğiniz su oldukça skaıncalıdırÇok içtiğiniz su sebebiyle böbreklerinizden mineral atımı başlayacaktır aşırı su içmekten de skınmalısınız kendinizi *

858,496Konular
981,879Mesajlar
29,918Kullanıcılar
gorkemnocSon üye
Üst Alt