Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Suavi-Tukenme Şarkı Sozu

Suavi-Tukenme Şarkı Sozu
0
112

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Suavi Tukenme Şarkısının sozleri
Tukenme şarkı sozleri Suavi

Bekleme
ben senle gunesi bulmaya geldim
urkme
kavgani sormaya geldim
gucenme
gunesten sunmaya geldim

kapkara geciyor gunler
hesabi yok
ekmegin az
tuzun tadi yok
cocuklar
belki gulmuyor

kayalik sevdalar dikenli yollar
pusu kurulmus dinmez agitlar
yuzune kapanip aglamak vardi
oysa ben seni bulmaya geldim
kalbine gunesi asmaya geldim
tukenme

bekleme
ben senle gunesi bulmaya geldim
urkme
kavgani sormaya geldim
gucenme
gunesten sunmaya geldim

kapkara geciyor gunler
hesabi yok
ekmegin az
tuzun tadi yok
cocuklar
belki gulmuyor

sana yepyeni turkuler verdim
uzak dağların otesinden gelen
sana yepyeni cicekler verdim
kapıyı ac bulutlar girsin
gulmeyi bilen cocuklar geldi
tukenme

alevlerin arasindan yuzler geciyor
yuzler alevlerden turkulere geciyor
gunler alevler gibi geciyor
kos
ac kapiyi
yeni ufuklar getirmis
gulmeyi bilen cocuklar
bak
cocuklarin ellerinde guzel gunler var
guzel gunler

Similar threads

Gulben Ergen yılında yepyeni bir albumle sevenlerinin karşısına cıktı Bir yandan albumu dinlerken bir yandan da sizin icin şarkı sozlerini atıyorumimagesgulbenergenuzunyolsarkilarisarkisozleri5adaecc81dd6fgifİyi okumalaaaar Gulben Ergen Uzgunum Şarkı Sozleri Hava soğuk ayaz bu gece Aşk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Aylin Aslım şarkı sozleri Aylin Aslım butun şarkıları Aylin Aslım şarkıları imagesaylinaslimsarkilari5adae129af8a7 Aylin Aslım'ın tum şarkılarına bu başlık altından ulaşabilirsinizimagesaylinaslimsarkilari5adae12ac5341gif 4 Gun 4 Gece 4 gun 4 gece ağladım ben 4 gun 4 gece yağdı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Murathan Mungan En Guzel Şarkı Sozleri Murathan Mungan Şarkıları Sozleri Maskeli Balo Yaredir sinede eski sevgili Eski sevgili eski gunler Hayata baksana takmıyor kimseyi Hicbir şey diriltmez artık gecmişi Yaredir yine de Yaktın gemilerimi Donuş yok artık geri Tak etti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Burcu Guneş Gozlerinde Bıraktım Aşkı Al gonlumu bir kuru dalla, bir tatlı sozle Her vuruşunda kalbim ağlıyor, ağlıyor ince ince Ses ver, sana zalim demeye dilim varmıyor Ah aşk affedilmişliğine minnet et diyor Senin eşin, bir benzerin yok Ben aşkı sende bildim Zulumlerin huzun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Ercan Demirel birkac gun once orjinal albumunu cıkardıBen albumu dinledim ve bence harika bir album Dinlemenizi kesinlikle tavsiye ediyorumimagesercandemirelelvedademebanasozleri5adaed016c6eagif Elveda Deme Bana Karsimda durdugunda gozlerine baktigimda Icimden birseyler kopuyor olmuyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
858,496Konular
982,170Mesajlar
30,111Kullanıcılar
skkskSon üye
Üst Alt