
Sucuk İçi Kıyma Tanımı İçin Gereçler
- 250 gram kıyma
- 4 diş sarımsak
- 1 yemek kaşığı salça
- 1 tatlı kaşığı karabiber
- 1 tatlı kaşığı pulbiber
- 1 tatlı kaşığı kırmızıbiber
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 1 çay bardağı su
- 3 yemek kaşığı sıvı yağ
Sucuk İçi Kıyma Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Öncelikle ocağımıza tavamızı alalım kıymamızı ek edip suyunu çekene kadar kavuralım.
- Daha sonra yağımızı ek edelim küp küp doğranmış sarımsakları, baharatları ,tuzunu ve salçayı ekleyip 10 dakika kavuralım.
- Akabinde bir çay bardağı suyu ekleyip suyunu çekene kadar pişirelim.