
Suçuklu Kaşarlı Ekmek Tanımı İçin Gereçler
- 3 yemek kaşığı yoğurt
- 2 yemek kaşığı sıvı yağ
- 1 yumurta
- Çok az tuz
- 1 ekmek
- Kaşar peyniri
- Sucuk
Suçuklu Kaşarlı Ekmek Tanımı Yapılışı
- Uygun bir kabın içerisine yoğurt, yağ, tuz,yumurtayı alın çırpın.
- Ekmekleri ince ince dilimleyip yağlı kağıt serdiğimiz tepsiye dizin .
- Hazırladığınız harcı ince ince dilimlediğiniz ekmeklere hisse edin.
- Üzerine dilimlediğiniz sucuk ve üzerine kaşar rendeleyip sıcak fırına verin .
- Üzeri hafif kızarıp kaşarlar eriyince sıcak servis yapın deneyeceklere afiyet olsun.