Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Şükür duası

Şükür duası
0
136

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Düşündükmü ki hiç nankörüz biz !
Rabbim veriyor bize ne zaman istersek isteyelim Ama hep unutmuyormuyuz ona şükretmeyi ? Ona teşekkür etmeyi unutmuyormuyuz ? cevabını söyleyeyim ; unutuyoruz arkadaşlar, unutuyoruz Siz birine iyilik yaptınızmı hiç ? yaptınızda, teşekkür etmeyen arkadaşınıza alınmadınızmı hiç ? Peki Yücelerin yücesi, merhametlilerin en merhametlisi yüce rabbim bize alınmazmı ki ?
Evet arkadaşlar Şükür dualarınızı paylaşın, içinizden gelenleri, bildiklerinizi, okuduklarınızı yazın

Similar threads

İmam Hüseyinin Arafat Duası,Hz Hüseyin'in Arafat Duası,Arafat Duası,Hz Hüseyinin duaları, Arafat Duası nedir Hz Hüseyin Arafat dağının sol tarafında durarak yüzünü Kabe'ye çevirdi ve yiyecek isteyen bir sail gibi ellerini yüzünün hizasına kaldırarak şu duayı okumayan başladı: Galib Esedi'nin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
162
Peygamber Efendimiz nasıl şükrederdi? Peygamberimizin şükrü... Fahr-i Kâinât Efendimiz’in, kendisine en küçük bir iyiliği dokunan kimselere bile ne kadar büyük bir şükrân duygusu içinde bulunduğunu göstermesi açısından şu hâdise ne kadar ibretlidir: TEŞEKKÜR ETMENİN FAZİLETİ Muhammed bin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
315
UMMANDA BİR DAMLA BİR DUA duaya başlarken 1 bölüm Benim bitmez tükenmez ömrüm olsa da ben hiç durmadan CENABI ALLAH’A ibadet ve taat etsem Benim bitmez tükenmez ömrüm olsa da ben hiç durmadan CENABI ALLAH’A ibadet ve taat etsem Benim bitmez tükenmez ömrüm olsa da ben hiç durmadan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
Kuan'da Geçen Şükür İle İlgili Ayetler, 2:52 Sonra yine de sizi affettik, artık şükretmeniz gerekiyordu 2:56 Daha Sonra şükredesiniz diye sizi ölümünüzün gerisinde her yerde diriltmiştik 2:152 O halde beni anın, ben de sizi anayım Bana şükredin de nankörlük etmeyin 2:158 Aslında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
192
mübarek gün ve gecelerde okunacak dualar mübarek gecelerde yapılacak dualar okunacak geceler ve anlamları Berat Gecesi Duası Bismillâhirrahmanirrahim Eûzu biafvike min ikâbike ve eûzu biridâke min sahatike ve eûzu bike minke celle vechuke lâuhsî senâen aleyke ente kemâ esneyte alâ nefsike...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
858,496Konular
981,690Mesajlar
29,767Kullanıcılar
sero_saplarSon üye
Üst Alt