bilgisayarci
FD Üye

Sultan Sarması Tarifi İçin Malzemeler
- Hindistan cevizi
- 1 litre süt
- 1+ çeyrek su bardağı şeker
- 2 yemek kaşığı un
- 3 yemek kaşığı nişasta
- 2 yemek kaşığı kakao
- 50 gram margarin
- 1 paket vanilya
- 1 kremşanti
- 1 su bardağı süt
Sultan Sarması Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Tencereye muhallebi için bütün malzemeleri koyuyoruz. Sadece margarin ve vanilya hariç. Muhallebi göz göze olunca ocaktan alıp margarini ve vanilya ekleyelim margarin eriyene kadar karıştıralım.
- Tepsiye hindistan cevizi yayalım.
- Üzerine muhallebiyi dökelim 2 saat dolapta soğutalım, kremşantiyi arkasına göre yapalım, muhallebinin üzerine dökelim.
- Dikdörtgen şeklinde keselim supatula yardımıyla kaldıralım servis tabağına alalım afiyet olsun.