iltasyazilim
FD Üye
Sulu Diyet için;
1 Gün
Kahvaltı: 30 gr peksimet, az yağlı süt, malt özü ve bal
Ara Atıştırma: 130 grnane çayı
Öğle: 120 gr yağsız, limonsuz çiğ havuç,sebze suyuna pirinç, 50 gr ekmek, 55 gr kepek ekmeği
Ara Atıştırma: Elma suyu
Akşam: Limonlu marul salatası, safranda yağlı pirinç, limonlu midye, 50 gr yulaf ekmeği
2 Gün
Kahvaltı: Az yağlı süt, yulaf, lor peynirli peksimet
Ara Atıştırma: 150 gr melisa çayı
Öğle: 100 gr yağsız domates salatası, yağda pirinç, 60 gr salam, 50 gr kepek ekmeği
Ara Atıştırma: Portakallı greyfurtlu elma suyu
Akşam: Roka salatası, 60 gr haşlanmış pirinç, fırında tavuk dolması, 25 gr kraker
3 Gün
Kahvaltı: Eksik yağlı sütlü ve ballı kahve, 59 gr tahıl ekmeği
Ara Atıştırma: 130 gr huşağacı çayı
Öğle: Enginar salatası, domatesli pirinç çorbası, 100 gr haşlanmış deniz ürünü, 50 grekmek
Ara Atıştırma: Elma suyu
Akşam: Limoni rezene salatası, makarnasız makarna çorbası, limonlu kalamar, 50 grekmek
4 Gün
Kahvaltı: Yulaf ezmeli ve ballı yağsız süt, 30 gr kepekli kraker
Ara Atıştırma: 100 gr portakal çiçeği çayı
Öğle: 120 gr ham rezene, kabaklı pirinç, 100 gr haşlanmış piliç, 60 gr çavdar ekmeği
5 Gün
Kahvaltı: Eksik yağlı, ballı sütlü, 30 gr kepekli peksimet
Ara Atıştırma: 130 gr akdiken çayı ya da ada çayı
Öğle: Limoni marul salatası, sebze suyunda pirinç, rokalı karides, 50 grekmek
Ara Atıştırma: Portakal ve elma suyu
Akşam: 120 gr yağsız ve limonsuz çiğ havuç, peynirli pirinç, 50 gr eksik yağlı peynir, 40 gr kepekli kraker
6 Gün
Kahvaltı: Ballı süt, 30 grpeksimet
Ara Atıştırma: 100 gr ıhlamur
Öğle: Yağsız lahana salatası, kabaklı pilav, fırında piliç dolması, 25 gr kraker
Ara Atıştırma: Rezene, kreviz ve greyfurt suyu
Akşam: Hindiba salatası, 60 gr haşlanmış pirinç, 45 gr ekmek, 50 gr buğday ekmeği
7 Gün
Kahvaltı: 125 gr meyve suyu, peynirli domatesli sandviç
Ara Atıştırma: 130 gr nane çayı
Öğle: Yağsız ama birkaç kaşık limonlu ve bir parça tuz 100 gr domates salatası,makarnasız makarna çorbası, limonsu çiğ et, 50 gr kepek ekmeği
Ara Atıştırma: Elma ve portakal suyu
Akşam: Roka salatası, domatesli pirinç çorbası, 100 gr haşlanmış deniz ürünü, 50 gr ekmek *
1 Gün
Kahvaltı: 30 gr peksimet, az yağlı süt, malt özü ve bal
Ara Atıştırma: 130 grnane çayı
Öğle: 120 gr yağsız, limonsuz çiğ havuç,sebze suyuna pirinç, 50 gr ekmek, 55 gr kepek ekmeği
Ara Atıştırma: Elma suyu
Akşam: Limonlu marul salatası, safranda yağlı pirinç, limonlu midye, 50 gr yulaf ekmeği
2 Gün
Kahvaltı: Az yağlı süt, yulaf, lor peynirli peksimet
Ara Atıştırma: 150 gr melisa çayı
Öğle: 100 gr yağsız domates salatası, yağda pirinç, 60 gr salam, 50 gr kepek ekmeği
Ara Atıştırma: Portakallı greyfurtlu elma suyu
Akşam: Roka salatası, 60 gr haşlanmış pirinç, fırında tavuk dolması, 25 gr kraker
3 Gün
Kahvaltı: Eksik yağlı sütlü ve ballı kahve, 59 gr tahıl ekmeği
Ara Atıştırma: 130 gr huşağacı çayı
Öğle: Enginar salatası, domatesli pirinç çorbası, 100 gr haşlanmış deniz ürünü, 50 grekmek
Ara Atıştırma: Elma suyu
Akşam: Limoni rezene salatası, makarnasız makarna çorbası, limonlu kalamar, 50 grekmek
4 Gün
Kahvaltı: Yulaf ezmeli ve ballı yağsız süt, 30 gr kepekli kraker
Ara Atıştırma: 100 gr portakal çiçeği çayı
Öğle: 120 gr ham rezene, kabaklı pirinç, 100 gr haşlanmış piliç, 60 gr çavdar ekmeği
5 Gün
Kahvaltı: Eksik yağlı, ballı sütlü, 30 gr kepekli peksimet
Ara Atıştırma: 130 gr akdiken çayı ya da ada çayı
Öğle: Limoni marul salatası, sebze suyunda pirinç, rokalı karides, 50 grekmek
Ara Atıştırma: Portakal ve elma suyu
Akşam: 120 gr yağsız ve limonsuz çiğ havuç, peynirli pirinç, 50 gr eksik yağlı peynir, 40 gr kepekli kraker
6 Gün
Kahvaltı: Ballı süt, 30 grpeksimet
Ara Atıştırma: 100 gr ıhlamur
Öğle: Yağsız lahana salatası, kabaklı pilav, fırında piliç dolması, 25 gr kraker
Ara Atıştırma: Rezene, kreviz ve greyfurt suyu
Akşam: Hindiba salatası, 60 gr haşlanmış pirinç, 45 gr ekmek, 50 gr buğday ekmeği
7 Gün
Kahvaltı: 125 gr meyve suyu, peynirli domatesli sandviç
Ara Atıştırma: 130 gr nane çayı
Öğle: Yağsız ama birkaç kaşık limonlu ve bir parça tuz 100 gr domates salatası,makarnasız makarna çorbası, limonsu çiğ et, 50 gr kepek ekmeği
Ara Atıştırma: Elma ve portakal suyu
Akşam: Roka salatası, domatesli pirinç çorbası, 100 gr haşlanmış deniz ürünü, 50 gr ekmek *