Supangle (Az Materyal Çok Lezzet ) Tanımı İçin Materyaller
- 1 litre süt
- 1 su bardağı toz şeker
- Yarım su bardağı nişasta
- 2 yemek kaşığı kakao
- 1 paket vanilya yahut çay kaşığının içi kadar vanilya özü
- 50gr bitter küvertür çikolata yahut yarım su bardağı damla çikolata
- 1 fiske tuz
- Yarım su bardağı su
Supangle (Az Gereç Çok Lezzet ) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Süt, şeker, nişasta, kakao ve tuzu tencereye alıp çırpıcıyla güzelce karıştırarak ocakta pişiriyoruz.
- Göz göz olan tatlımızı ocaktan alıp çikolatasını ve vanilyasını ekleyip çikolata eriyene kadar güzelce çırpıyoruz.
- Akabinde suyu azar azar ekleyip çırpmaya devam ediyoruz ve bu halde yaklaşık 2-3 dk çırpıyoruz.
- Sonra kuplara paylaştırıp servise hazır hale getiriyoruz.Deneyeceklere afiyet şifa olsun ???????? ????.
Supangle (Az Gereç Çok Lezzet ) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı