Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Supangle

Supangle
0
27

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
supangle-9.jpg

Supangle Tanımı İçin Materyaller

  • 1 litre süt
  • 1 su bardağı toz şeker (200 gr)
  • 1 su bardağından bir parmak eksik un (80 gr)
  • 2 yemek kaşığı buğday nişastası (30 gr)
  • 3 yemek kaşığı kakao (30 gr)
  • 2 yemek kaşığı tereyağı (40 gr)
  • 100 gram bitter çikolata
  • 1 su bardağı buz üzere su (200 ml)
  • Su bardağı ölçüsü 200 ml

Supangle Tanımı Yapılışı

  1. Birinci olarak 1 su bardağı suyu buzdolabında soğutun.
  2. İçine buz ekleyerekten soğuk su elde edebilirsiniz.
  3. Supangleye kıvamı veren buz üzere soğuk su oluyor.
  4. Akabinde tencereye süt, toz şeker, un, nişasta ve kakao ekleyip topak kalmayacak biçimde düzgünce çırpın.
  5. Ocağa alıp orta ateşte muhallebi kıvamına gelene kadar daima karıştırarak pişirin.
  6. Göz göz olmaya başladığında ocağı kısın tereyağı ve çikolatayı ekleyin eriyene kadar karıştırıp ocaktan alın.
  7. Soğuması için bekleyin bu süreçte üstü kabuk bağlamaması için ortada bir karıştırın.
  8. 1 su bardağı buz üzere suyu azar azar ekleyin ve uygunca özleşmesi için blenderdan geçirin.
  9. Düzgünce karışan supangleyi kaselere paylaştırın.
  10. Oda ısısına gelince kıvam alması için buzdolabında 3-4 saat dinlendirin.
  11. Üzerini dilediğiniz üzere süsleyebilirsiniz.
Afiyetle. ????.
 
858,497Konular
982,003Mesajlar
29,987Kullanıcılar
aktsxSon üye
Üst Alt