Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Supangle

Supangle
0
28

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
supangle.jpg

Supangle Tanımı İçin Materyaller

  • 1 litre süt
  • 1.5 su bardağı toz şeker
  • 1.5 çay bardağı toz kakao
  • 3 tepeleme yemek kaşığı mısır nişastası
  • 1.5 su bardağı soğuk su
  • 200 gram kuvertür çikolata (Bitter tercihim)
  • 1 paket vanilya
  • 1 paket petibör bisküvi
  • 1 paket çekilmiş kabuğu soyulmuş badem isteğe nazaran fındık kullanabilirsiniz

Supangle Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Öncelikle sütü tencereye alın. Kaynamaya başlayınca şekeri ilave edin. Şeker eriyene kadar karıştırın.
  2. Başka bir kapta nişasta, soğuk su, vanilya ve kakaoyu çırpın. Kaynayan sütten biraz bu soğuk karışıma ekleyip ılıklaştırın.
  3. Kaynayan süte bu karışımı ekleyip çırpmaya devam edin.
  4. İçerisine modüllere böldüğümüz çikolatayı ekleyip eriyene kadar çırpın. Kıvam alınca altını kapatın.
  5. Bisküvileri rondodan geçirin.
  6. Kaselere evvel bisküvi sonra supangle olucak biçimde koyun. Üzerini istediğiniz formda süsleyerek servis edin. Afiyet olsun.
 
858,505Konular
982,698Mesajlar
33,053Kullanıcılar
gakgunSon üye
Üst Alt