Supangle Tanımı İçin Malzemeler
- 3 su bardağı süt
- Yarım su bardağı nişasta
- 3 yemek kaşığı kakao
- 1 tatlı kaşığı nescafe
- Yarım su bardağı toz şeker
- 200 ml. sıvı krema
- Yarım su bardağı toz şeker
- Yarım çay bardağı soğuk su
- 1 paket vanilin
- 80 gram bitter çikolata
Supangle Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Supangle için tüm materyaller daima karıştırılarak orta ateşte kaynayana kadar pişirilir.
- Kaynadıktan sonra ocağın altı kapatılır ve öbür materyaller eklenir karıştırılır.
- Soğumaya başladığı vakit mikser ile biraz çırpılır .
- Pürüzsüz bir kıvam alınca kaselere koyup, buzdolabında dinlendirdikten sonra servis yapabilirsiniz.