bilgisayarci
FD Üye
Supangleli Tavukgöğsü Tanımı İçin Gereçler
Tavuk göğsü için:
- 1 yemek kaşığı kadar tereyağı
- Çeyrek su bardağı un
- 2.5 su bardağı
- Yarım su bardağı toz şeker
- Vanilya
- 1 su bardağı süt
- 1 yemek kaşığı un
- 1.5 yemek kaşığı şeker
- Yarım yemek kaşığı kakao
- 2 kare (10 gr) bitter çikolata
- Fındık
Supangleli Tavukgöğsü Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Öncelikle tavukgöğsü için tereyağında unu kavurup içine sütü ekleyelim düzgünce çırpma teliyle çırpalım.
- Daha sonra şekerimizi ekleyelim kıvam alana kadar pişirelim.
- Pişen tatlıya vanilya ekleyip blendırdan geçirelim ve kuplara bölüştürelim.
- Sonra supangle için çikolata hariç materyalleri pişirelim çikolatayıda ekleyip onu da blendırdan geçirelim kesinlikle kıvam için kıymetli bir nokta????
- Daha sonra kuplarımızdaki tavukgöğsünün üzerine supanglemizi fazla soğutmadan hisse edelim.
- Ve tatlılarımızı buzdolabında uyumaya bırakalım????????
- Ben 1 gece dinlendirdim blender sayesinde sakız üzere kıvamı oldu şeker oranı dayanılmaz istikrarlı oldu ben ölçüyü azalttım 3 kişi olduğumuz için kaseleri fazla doldurmadım 6 kase çıktı pek kâfi oldu baymadı.
Supangleli Tavukgöğsü Tanımı Fotoğraflı Yapılışı