''Süper Erkek'' Nasıl Bulunur? karizmatik erkek özellikleri Dinç, karizmatik fakat aynı zamanda bütün isteklerinizi yerine getiren erkek bulmanın yolları Onu olduğu gibi kabul edin “Erkekler Mars’dan, kadınlar Venüs’den Biz kadınlar bu gerçeği bilmemize rağmen eşimizin sınırlarını zorlamaktan kendimizi alıkoyamıyoruz Natürel bu da işe yaramıyor Dolayısıyla yapmamız gereken ilk şey, onun kuvvetsiz yönlerini ve bireysel özelliklerini eleştirmekten vazgeçmek olmalı Mesela, bilgisayarın karşı yalnız kalmak ya da tek başına bisiklet turuna çıkmak istediğinde buna karşısında gelmeyin Eşiniz, onu olduğu gibi kabul ettiğinizi anladığında size daha da yakınlaşacak ve istediğiniz şeyleri yapmak için mücadele sarf edecek Yaptığı şeylere değer verin Eşiniz, “Bir pikap getirdim hayatım’ diyor Siz, “Artık modası geçmiş bir şeyi kim kullanır ama? diyorsunuz İşte bu yanıtın ardındaki eşinizin tüylerinin diken diken olacağından hiç kuşkunuz olmasın Çünkü erkekler reddedilmekten hiç hoşlanmazlar Onlar daima takdir edilmeyi isterler Bunun için de ellerinden geleni yaparlar Siz de bu fırsatı iyi kullanın “Inanılmaz, bunu hemen denemeliyiz biçiminde cevap verebilirsiniz mesela Aksi halde eşiniz, “Beni aralıksız eleştiren biri için kendimi niye değiştireyim fakat? diyerek yoluna devam eder Dolayısıyla asap bozucu cümlelerden tekrar tekrar kaçınmalısınız “Niçin bu dek geç geliyorsun? çağırmak yerine, “Hay somurtkan, ne değin da çok çalıştın sevgilim Oysa yeniden işin uzayacağında bana haber ver, olur mu?’ gibi olumlu bir tümce, eşiniz üzerinde fazla daha etkili olacaktır Dedektifi oynayın Bundan sonradan odak noktanızı kendinize değil, eşinize içten kaydırın Onu tedbirli bir şekilde dinleyin ve cisim dilini gözlemleyin Kendini iyi hissediyor mu? Eğer pek değilse, ne vakit ve neden kendisini iyi hissettiğini bulmaya çalışın Çünkü, iyi gözlemleyen, karşısındaki kişide yeni enerjik yönler keşfeder ve ona ait özellikler hakkında kayda değer bilgiler edinir Eşinizin ne süre gevşemiş olduğunu bilirseniz, dürüst zamanda içten tavırlar sergileyebilirsiniz Meraklı davranın Eşiniz yüzünde garip bir gülümsemeyle tek bir sözcük bile etmeden koltukta mı oturuyor? Bu sorun karşı uygulayabileceğiniz harika bir teknik var; onu iğnelemek yerine, “Nedir acayip olan bana da anlatır mısın? diyebilirsiniz pekala Ceset dilinden de bu sözlerinizin etkin olup olmadığını anlayabilirsiniz Öyle konular vardır oysa erkeğin gözlerini parlatır ve onu hemencecik harekete geçirir Şayet yön belirleme sistemiyle ilgili can sıkıcı bir konu kulak vermek zorunda da kalabilirsiniz Lakin siz siz olun, eşinizin konuşmasını bölmeyin O, varlığınızın tadını çıkarmaya başlayıp, kısa sürede size açılacaktır O Kadar ancak sizinle inanamayacağınız değin fazla şey hakkında konuşabilir O, sözlü ve fiili olarak size çok şey vermeye hazırdır bundan böyle Hatta kendisini rahatsız eden sorunları bile dile getirebilir veya sizin zevkle konuşabileceğiniz bir konuyu açabilir
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.