Harika Yumuşak Elmalı Kek Tanımı İçin Gereçler
- 325g un
- 250g toz şeker
- 200ml süt
- 200ml yağ
- 2 adet yumurta
- 3 elma
- 1 tutam tuz
- 1 kabartma tozu
- 1 vanilya tozu
Üstün Yumuşak Elmalı Kek Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Yumurta şeker tuz ve vanilyalı uygunca çırpıyoruz beyaz olana kadar.
- Sonrasında yağı ek ediyoruz ve sütü son olarakta unu ve kabartma tozunu.
- 3 elmayıda soyuyoruz ve içlerini temizliyoruz.
- Sonrasında kasıyoruz süslemek için.
- Yalnızca bir elmayı küp küp kasıyoruz onu kekin içine koymak için.
- Kek kalıbın içine koyuyoruz ve üstünü süslüyoruz.
- Bittikten sonra üstüne çok az şeker serpiyoruz uygun kızarsın diye.
- Fırına yolluyoruz 180 derecede 45 dakika denetimi formda. Afiyet olsun ????