Sürpriz Kurabiye Tanımı İçin Gereçler
- 150 gram tereyağı (Oda ısısında yumuşamış)
- Yarım su bardağı pudra şekeri
- Yarım su bardağı sıvı yağ̆
- 1 yumurta
- 1 çay kaşığı kabartma tozu
- Yarım çay bardağı nişasta
- 1 paket vanilya
- Alabildiğince un
- Çikolatalı fındık
Sürpriz Kurabiye Tanımı Yapılışı
- Bütün malzemeyi yoğurma kabımıza alıp yumuşak ele yapışmayan bir hamur elde edelim.
- Daha sonra ceviz büyüklüğünde bezeler alıp ortasına çikolatalı fındık yahut sade fındıkta bırakabilirsiniz
- Yuvarlayıp tepsimize dizelim.
- 170 derece fırında kontrollü pişirelim.
- uÜzerleri hafif beyaz kalacak dilerseniz çikolata ile süsleyebilirsinz afiyet olsun ????.