Susamlı Acılı Kanat Tanımı İçin Malzemeler
- 1 kg tavuk kanat
- Yarım çay kaşığı karabiber
- Yarım çay kaşığı kimyon
- 1 tatlı kaşığı pulbiber
- 1 çay kaşığı acı biber (Ben chili biber kullandım)
- 1 tatlı kaşığı kekik
- 1 tatlı kaşığı hardal
- 2 yemek kaşığı yoğurt
- 2yemek kaşığı zeytin yağı
- 1 tatlı kaşığı domates salçası
- 1 büyük diş sarımsak
- 2 yemek kaşığı soya sosu
- Çok az tuz (Soya sosunuzun tuzunu dikkate alın)
Susamlı Acılı Kanat Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Tüm materyalleri karıştırma kabına alıp, güzelce karıştıralım.
- Yıkadığımız tavuk kanatları uygunca sosla birlikte karıştıralım.
- Yağlı kağıt serili tepsimize tavuk kanatları dizin.
- 200 derecede düzgünce kızarana kadar pişirelim. Afiyet olsun ❤.