Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sushi

Sushi
0
38

dadaş

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,091
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
46
F-D Coin
70

Sushi Tanımı İçin Malzemeler

  • 1/2 (yarım) kilo salatalık
  • 3 tane avakado
  • 1 paket yosun
  • 1 çay bardağı susam
  • 1 paket labne
  • Mayonez
  • Havyar
  • Yengeç surumi
Tempure sos için
  • Panko
  • 1 kaşık nişasta
  • 1o kaşık maden suyu
  • 2 kaşık un
Pilavı için
  • 1 paket sushi pirinci

Sushi Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. California roll(uramaki)❣️yengeç surumiyi doğruyoruz.
  2. Salatalığı ince kesiyoruz (kabuk ve dışı ile)
  3. Avakadoyu ince kesiyoruz.
  4. Yosunun pürüzlü yüzeyi üstte kalacak.
  5. Pirinci yayıyoruz.
  6. Susam serpip zıt çeviriyoruz.
  7. Somon füme roll.Uramaki biçiminde yapıyoruz. İçine california roll gereçleri koyup dışını sardıktan sonra somon füme ile sarıyoruz.
  8. Vegas roll(tempuralı )maki.İçine surumi ,labne ve mayonez karıştırıyoruz.
  9. Avakado ve havyar.maki formunda sarıyoruz.
  10. Dışını tempura sosa ve pankoya batırıyoruz ve kızartıyoruz.
  11. Tempura sos.1 kaşık tepeleme nişasta,2 kaşık tepeleme un,10 kaşık soğuk maden suyu tuz ,maki california roll içine yengeç surumi avakado,salatalık.
  12. Nigiriler için.Pişen pirinçleri elimizle sıkıp elips formu veriyoruz.
  13. Üzerine avakado sarıp yada somon sarıp yosunları sarıyoruz isterseniz bağlayabilirsiniz….
  14. Pilavı için.Kaynar suyun içine pirinçleri atıyoruz suyunu çekinceye kadar pişiriyoruz.
Sushi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,475Konular
981,251Mesajlar
29,551Kullanıcılar
Üst Alt