elektronikci
FD Üye
Süslü Kurabiye (Bir Hamurdan Çeşit Çeşit Kurabiye) Tanımı İçin Gereçler
- 1 paket margarin
- 1 çay bardağı sıvı yağ
- 4 yemek kaşığı nişasta
- 4 yemek kaşığı pudra şekeri
- 1 çay kaşığı kabartma tozu
- Aldığı kadar un
- Benmari yöntemi eritilmiş tablet çikolata
Süslü Kurabiye (Bir Hamurdan Çeşit Çeşit Kurabiye) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Un hariç bütün materyallerimizi bi kaba alıp güzelce karıştıralım.
- Daha sonra azar azar un ek edelim dikkat edelim çok sert bi hamur olmasın. İstediğimiz hali verip tepsiye dizelim.
- Çiçekli olanları ben krema şanti duyları var yaş pastaları süslemek için kullanılan onun ucuna hamuru yerleştirip sıktım.
- Tırtıl kurabiye için kullanılan kalıplar üzere onlar ilede değişik formlar uygulayabilirsiniz.
- 160 derece evvelden ısıtılmış fırında pembeleşene kadar pişirelim.
- Soğuduktan sonra çikolata ile istenilen halde süslenebilir. Not: buzlukta 3 ay saklayabilirsiniz gönül rahatlığıyla.Afiyet olsun ????.