Süt Burger (Kelebekli Süt Burger) Tanımı İçin Materyaller
Pankiki için
- 2 tane yumurta
- 3 yemek kaşığı toz şeker
- 2 su bardağı süt
- 3 yemek kaşığı sıvı yağ
- 2.5 su bardağı un
- 1 tatlı kaşığı karbonat
- Vanilya
- 1 su bardağı toz pasta kreması
- 1 su bardağı süt
Süt Burger (Kelebekli Süt Burger) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
O kadar hafif bi pasta ki yedikçe yemek isticeksiniz asla 1 tane ile yetinmeyecek hepsini yemek isticeksiniz bu harika tarife geçelim haydi.
- Pankekimizi yapalım ki soğusun tüm materyallerimizi tek tek ilave edelim ve karıştırmaya başlayalım.
- Homojen bir hamur elde edinceye kadar çırpalım, ben formu verebilmek için silikon kalıp kullandım siz isterseniz yuvarlak da yapabilirsiniz.
- Güzelce pişirelim pankekimizi soğuncaya kadar bekleyelim.
- Bu ortada da kremamızı hatırlayalım birebir krem şanti üzere toz pasta kremasını kabımıza ekleyelim ve sütümüzü güzelce çırpalım.
- Pankekimizin 1 adedine krema koyalım oburunu de üzerine kapatalım, tüm pankeklerimizi bu halde yapalım ve 3. 4 saat dolapta dinlendikten sonra servise hazır afiyet olsun????