Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Süt Çorbası (Şekerli)

Süt Çorbası (Şekerli)
0
33

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
sut-corbasi-sekerli.jpg

Süt Çorbası (Şekerli) Tanımı İçin Gereçler

  • 2 su bardağı su
  • 1,5 su bardağı tel şehriye
  • 1 lt süt
  • 3 – 3, 5 yemek kaşığı şeker

Süt Çorbası (Şekerli) Tanımı Yapılışı

  1. Su kaynadıktan sonra tel şehriye eklenir.
  2. 5 dk birlikte kaynadıktan sonra süt karıştırılarak eklenir.
  3. Kaynayana kadar karıştırılır.
  4. Kaynadıktan sonra damak zevkinize nazaran şeker ekleyin altını kısıp 5dk kaynatın.
  5. Fazla kaynamasın şehriyeler hamurlaşır.
  6. Kıvamına nazaran süt yada su ekleyebilirsiniz. Afiyet olsun.
 
858,499Konular
982,575Mesajlar
30,330Kullanıcılar
KristonSon üye
Üst Alt