Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sütlü Bal Kabağı Çorbası

Sütlü Bal Kabağı Çorbası

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
sutlu-bal-kabagi-corbasi.jpg

Sütlü Bal Kabağı Çorbası Tarifi İçin Malzemeler

• 250 – 300 gram balkabağı (hokkaido da olabilir)
  • 1 adet kuru soğan
  • 1 adet patates
  • 1 su bardağından biraz az süt
  • 1 tavuk bulyon tableti
  • Tuz ve karabiber
  • 5 su bardağı su veya varsa hakiki etsuyu
  • 4 yemek kaşığı sıvı yağ

Sütlü Bal Kabağı Çorbası Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır

Lezzet ve vitamin deposu olan kabak çorbamızı kış aylarında şifa niyetine yapıp içebilirsiniz.
  1. Öncelikle balkabağımızı ve patatesi ve soğanımızı da soyup küp küp doğrayıp tenceremize alıyoruz.
  2. Sıvı yağımızla biraz kavurup tavuk bulyonumuzu tuzunu ve karabiberini ilave edip 5 bardak suyumuzu da ekleyip sebzelerimiz yumuşayıncaya kadar kaynamaya bırakıyoruz.
  3. Sebzelerimiz yumuşadıktan sonra ısımızı orta ateşe alıp blender yardımıyla sebzelerimizi parçalıyoruz.
  4. Kaynayan çorbamıza sütümüzü de ilave edip iki taşım kaynadıktan sonra çorbamız servise hazır. Afiyetler olsun ????.
Sütlü Bal Kabağı Çorbası Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Bal Kabağı Çorbası Tarifi İçin Malzemeler 250 gram bal kabağı1 adet havuç1 adet soğan1 adet patates5 su bardağı su + 1 su bardağı et suyu(ben et bulyon kullandım.)Sıvı yağKarabiberTuz Bal Kabağı Çorbası Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Sebzelerimizi temizleyip eşit büyüklükte...
Cevaplar
0
Görüntüleme
21
Bal Kabağı Çorbası Tarifi İçin Malzemeler Balkabağı ( ben bir paketin yarısını kullandım)1 orta boy havuç1 orta boy kuru soğan1 orta boy patates4 yemek kaşığı zeytinyağı1 su bardağı et suyu (yoksa bulyon ekleyebilirsiniz)5 su bardağı sıcak suTuz, karabiber Bal Kabağı Çorbası Tarifi Nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
28
Bal Kabağı Çorbası Tarifi İçin Malzemeler 3 dilim bal kabağı1 adet patates1 adet havuç1 adet soğan2 diş sarımsak50 ml zeytinyağı1 parça taze zencefilYarım çay kaşığı kimyonYarım çay kaşığı karabiber1 tatlı kaşığı tuz100 ml sütYarım paket krema Süslemesi için: KremaTaze kekikKruton Bal Kabağı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
Alman Usülü Bal Kabağı Çorbası Tarifi İçin Malzemeler 1 adet küçük hokkaido kabağı (1-1,5 kilo)1 adet büyük patates1-2 adet havuç1 adet kuru soğan2 yemek kaşığı sıvı yağ1 adet zencefil (baş parmak kadar)1 adet küp sebze bulyon veya 1 talı kaşığı vegeta tozu (sebze çeşni)1 çay kaşığı karabiber1,5...
Cevaplar
0
Görüntüleme
31
Sebzeli Bal Kabağı Çorbası Tarifi İçin Malzemeler 2 büyük dilim bal kabağıÇeyrek patatesÇeyrek soğanÇeyrek kapya biber1 yemek kaşığı pirinç1 küp peynir altı suyu1 küp tavuk ya da et suyuİstenilen miktara göre su Sebzeli Bal Kabağı Çorbası Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Bütün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
27
858,476Konular
981,262Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt