Sutlu Bezelye Corbası Tarifi Resimli,
Sutlu Bezelye Corbası
Malzemeler
600 gr haşlanmış bezelye
4 su bardağı sut
1 adet orta boy soğan
1 adet pırasa
2 adet kereviz sapı
1 yemek kaşığı tereyağ
Tuz, karabiber
imagessutlubezelyecorbasi5ad3f08cc6c38
Yapılışı :
1Soğan, pırasa ve kereviz sapını temizleyip, ince ince doğrayın
2Tencerede tereyağını eritin ve sebzeleri kavurun
3Renk değiştirmeye başladığında altını kısın
4Bezelyeleri ve sutu ekleyin Kaynamaya bırakın
5Kaynamaya başladığında ateşten alın ve tuz karabiber ekleyin
6El blenderından gecirin
7Tuzunu kontrol edip, sıcak olarak servis edin
Afiyet olsun
Sutlu Bezelye Corbası
Malzemeler
600 gr haşlanmış bezelye
4 su bardağı sut
1 adet orta boy soğan
1 adet pırasa
2 adet kereviz sapı
1 yemek kaşığı tereyağ
Tuz, karabiber
imagessutlubezelyecorbasi5ad3f08cc6c38
Yapılışı :
1Soğan, pırasa ve kereviz sapını temizleyip, ince ince doğrayın
2Tencerede tereyağını eritin ve sebzeleri kavurun
3Renk değiştirmeye başladığında altını kısın
4Bezelyeleri ve sutu ekleyin Kaynamaya bırakın
5Kaynamaya başladığında ateşten alın ve tuz karabiber ekleyin
6El blenderından gecirin
7Tuzunu kontrol edip, sıcak olarak servis edin
Afiyet olsun