Malzemeleri:
1 paket tuzsuz etimek
2 su bardağı toz şeker
2 su bardağı su
Muhallebisi icin:
1 litre sut
8 yemek kaşığı toz şeker
3 Turk kahvesi fincanı un
Yarım paket margarin
1 paket vanilya
Uzeri icin;
2 poşet toz krem şanti
1 su bardağı soğuk sut
Sutlu Etimek Tatlısı Hazırlanışı:
Once etimeklerimizi buyuk dikdortgen tepsimize dizelimSonrada şerbetimizi hazırlamak icin tencereye 2 su bardağı şeker katalımSonra da orta dereceli ateşte şeker kahve rengi olana kadar pişirinBunlardan sonra uzerine 2 Su bardağı su ilave edip şeker eriyinceye kadar karıştıralımŞerbet hazırlandıktan sonra ocaktan indirerek etimeklerin uzerlerine dokelimBu işlemleri yaptıktan sonra şimdi sıra muhallebide tatlının muhallebesini hazırlamak icin hazırlamış olduğunuz malzemeleri bir tencerede toplayalımBu malzemeleri koyu bir kıvam alana kadar pişirelimDaha sonrasında hazırlamış olduğumuz muhallebiyi ocaktan indirerek etimeklerin uzerine yayalımBiraz muhallebinin soğuması icin bekleyelimSon olarak kremşantiyi hazırlayarak muhallebinin uzerine yayalım ve uzerinide mevsim meyveleri veya cevizleriyle susleyip bir saat buzdolabında beklettinkten sonra tatlımız servise hazır hale gelmiştir
1 paket tuzsuz etimek
2 su bardağı toz şeker
2 su bardağı su
Muhallebisi icin:
1 litre sut
8 yemek kaşığı toz şeker
3 Turk kahvesi fincanı un
Yarım paket margarin
1 paket vanilya
Uzeri icin;
2 poşet toz krem şanti
1 su bardağı soğuk sut
Sutlu Etimek Tatlısı Hazırlanışı:
Once etimeklerimizi buyuk dikdortgen tepsimize dizelimSonrada şerbetimizi hazırlamak icin tencereye 2 su bardağı şeker katalımSonra da orta dereceli ateşte şeker kahve rengi olana kadar pişirinBunlardan sonra uzerine 2 Su bardağı su ilave edip şeker eriyinceye kadar karıştıralımŞerbet hazırlandıktan sonra ocaktan indirerek etimeklerin uzerlerine dokelimBu işlemleri yaptıktan sonra şimdi sıra muhallebide tatlının muhallebesini hazırlamak icin hazırlamış olduğunuz malzemeleri bir tencerede toplayalımBu malzemeleri koyu bir kıvam alana kadar pişirelimDaha sonrasında hazırlamış olduğumuz muhallebiyi ocaktan indirerek etimeklerin uzerine yayalımBiraz muhallebinin soğuması icin bekleyelimSon olarak kremşantiyi hazırlayarak muhallebinin uzerine yayalım ve uzerinide mevsim meyveleri veya cevizleriyle susleyip bir saat buzdolabında beklettinkten sonra tatlımız servise hazır hale gelmiştir